Johan Bülow er tilbage i produktionen

Hvis der er en iværksætter, vi har fulgt på Dontt.dk, så er det Johan Bülow. Johan var den 3. i historien der skrev “dagens dontt” og vi har fulgt virksomheden tæt fra de omsatte et par millioner til salget, som indbragte Lakridskongen over 500.000 millioner til ham selv.

Johan er stadig medejer, og nu kreativ direktør i selskabet. Men faktisk har Johan igen “hænderne i lakridsgryden”. Den nye serie er første bevis på, at Johan Bülow er tilbage i produktionen, som han selv startede op på Glastorvet i Svaneke.

De seneste måneder har han sammen med sit smagsteam sat skub i udviklingen af nye lakridser. Vilde blåbær og havtorn er de to nye smagsvarianter i serien lyder det i en pressemeddelse.

Johan Bülow har hentet inspirationen til de to nye varianter fra naturen – fra de hyggelige søndagsture mellem eg og bøg med familie og venner, fra skovens enkelte og rene udtryk og fra barndommens minder om hemmelige gemmesteder og huler bygget af grene og kviste, lyder det fra Lakrids.

Det er substansen af det, der har gjort, at Johan Bülow er kommet frem til kombinationen af vilde blåbær og havtorn med sød lakrids.

Johan fortæller selv:
– Jeg har hele mit liv brugt skoven som et fristed og som inspiration, og det bærer denne serie præg af. I snart et år har vi eksperimenteret med at finde nye smage med udgangspunkt i den vilde, danske natur.

Og fortsætter:
– Vi er stolte over, at vi nu endnu en gang kan præsentere noget helt nyt og innovativt inden for lakridsverdenen. Det var nyt, dengang vi puttede chokolade rundt om lakrids, senere var det nyt at tilføje chili i lakridsen, og nu kommer vi endnu en gang med en smagsnyhed, som markedet ikke har set før, siger Johan Bülow.

Her på redaktionen glæder vi os til både at smage, men mon ikke der gemmer sig mange flere creator-historier fra den sympatiske bornholmer.