Verdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler

Verdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler præsenterede i oktober 2019, deres årlige Readers’ Choice Awards. Bornholm blev hædret som nummer to på listen over de bedste ferieøer i Europa. Der var over 600.000 læsere der var med i afstemningen.

Condé Nast Traveler fremhæver Bornholms natur og kulturelle tilbud og skrev blandt andet:
“Bornholm – et solrigt tilflugtssted for både danskere og udenlandske turister – er hjemsted for hvide sandstrande, klipper og et blomstrende kunstmiljø, der især er kendt for glas og keramik.

Kathrine Simonsen, VisitDenmark i USA sagde i den forbindelse:
”Bornholm har alt det, som rejsende efterspørger. Nemlig overvældende natur, vidunderlig mad og en autentisk oplevelse af dansk kultur. Når Bornholm er valgt foran øer, der globalt er langt mere kendte, handler det om, at rejsende i dag søger ukendte perler og uopdagede destinationer. Og Bornholm er en dansk hemmelighed set fra et globalt perspektiv – i hvert fald lidt endnu.”

Flere priser til Bornholm

Bornholm kåret til Europas mest bæredygtige ø

Bornholm er den ø i EU, der har den mest ambitiøse, bæredygtige energiudvikling. Bornholm er vinderen af ”Responsible Island Prize”. Med udmærkelsen følger en stor pengepræmie Bornholm.

Læs mere om det her.

Bornholmerguiden vil løbende blive ajourført med nyheder, opdateringer og interviews hver eneste uge. Både her og på forsiden. Kontakt: bornholm@dontt.dk