VI ER DONTT.DK

HVEM VI ER?
Historien om Dontt.dk startede i København i 2012, af 3 unge fyre gik i gang med at bygge og designe en platform, hvor byens mest ambitiøse mennesker kunne dele deres arbejde og visioner. Det blev et medie, som især iværksætterne tog til sig.

Dontt.dk
blev grundlagt med en fast overbevising om, at mod, flid og kreativitet er nøglen til succes. Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt”.Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at gøre dagens opgave. 

Vi skaber og formidler viden, som du kan anvende og bruge nu, men holde af i lang tid.
Resultatet er et komplet univers indenfor inspiration, kultur og indhold af og til creators.

Vi er et niche site, men har over 300.000 unikke brugere og over 35.000 abonnenter på vores nyhedsbrev. I vores øjne det stærkeste og mest interessante segment, når man taler udvikling og . Det er vi stolte over.

DONTT STUDIO
DONTT STUDIO er den kreative del af forretningen. Vi er et københavnsk medie & marketingbureau. Vi samarbejder med en række lokale, nationale & internationale brands.

Vi hjælper dem med kommunikation, produktioner, afsætning & design.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt”.Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at gøre dagens opgave”.

dontt.dk, siden 2012

VORES HUS PÅ GAMMEL KONGEVEJ:

Ejendommen på Gammel Kongevej 131B, i Frederiksberg C er opført i 1897. Det er i midten af Gammel Kongevej, men bygningen er placeret i den smukkeste baggård, hvor larm og forstyrrelser sikrer ro til at gøre sig umage.

De 600 kvadratmeter er indrettet moderne med respekt for den gamle ejendom. Vi har mødelokaler, kreative virksomheder studie og kontoer med smuk udsigt over Frederiksberg C. Det hele afspejler i varme, imødekommende og vi sætter en ære i, at gøre os umage. Det er altafgørende for vores brand.

Alt sammen noget der afspejler værdier som xx og xx, som er så afgørende for vores brand.

DONTT MEDIEKIT