Mere end bare en fodboldtrøje…

Tøjmærket Les Deux har fra starten kommunikeret, at man med dem bliver “Part of something bigger”. Det satte Les Deux endnu engang en tyk streg under, da de blev en del af et stort projekt i Zambia, hvor de er i gang med at bygge et stadion, blandt andet i samarbejde med Altan.dk (Danmarks største altan virksomhed)
Les Deux har ligeledes påbegyndt og sponseret hjælp til den lokale skole.

I samarbejde med netop Altan.dk har Les Deux designet en fodboldtrøje, hvor hele overskuddet går til hjælpeprojektet i Zambia.  Det betyder kort sagt, at du hjælper børn i Zambia til en bedre hverdag, hvis du køber den lækre fodboldtrøje!

Ulrik_KnudsenUlrik Knudsen, Brand Manager fra altan.dk fortæller om projektet:
“Vi er super glade for samarbejdet med Les Deux. Samarbejdet opstod da Andreas von der Heide kom til altan.dk og fortalte om projektet, og vi med det samme følte hans drive og passion. Han havde selv sponseret projektet tidligere, men man manglede en hovedsponsor til at bygge et stadion. Hvis vi ville finansiere stadionet, så ville Andreas som modydelse dedikere sit ekstremløb til altan.dk, som jo iøvrigt kunne følges her på dontt.dk og blev omtalt i stort set alle landets medier. Der er utrolig god kemi i samarbejdet, og det er 2 virksomheder, der vil det samme.

Ambitionerne med dette projekt er store. Altan.dk har allerede bygget en skole til 400 børn i Congo og et børnehjem i Tanzania. Med al vores erfaring fra disse projekter, så ved vi også, at en ting er at give et engangsbeløb, men noget andet er at hjælpe fremadrettet. Vores samarbejde med Les Deux gør mulighederne endnu bedre for dette. Det er vi super glade for, ligesom vi er for denne fælles fodboldtrøje, vi har produceret!”

Trøjen koster 249,- og kan købes her

Sarah Grünewald viser trøjen frem på den røde løber inden Zulu Comedy Awards

sarah_lesdeux_altanBørn og Ungeborgmester Pia Allerslev i trøjen
image

“Stay in touch with us”
Like & Follow:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
Orginal inspirations platform for folk der vil fremad!