Wow! Det her giver tro på fremtiden!

Wow! Det her giver tro på fremtiden! Sådan startede Anders Samuelsen, Liberal Alliance, sin Facebook opdatering, efter han havde afholdt sit første foredrag i Studio25 på Frederiksberg. Studio25 er stedet, hvor Les Deux, By Nord og Oktober KBH har HQ.

Som noget nyt vil folkene bag åbne kontorerne op en gang hver tredje måned til iværksætteraftener, hvor der bliver inviteret spændende personligheder til at komme med deres historie efterfulgt af netværk. Fælles for alle aftener er, at iværksætteri og netværk er øverst på agendaen!

Til det første arrangement i tirsdags (10. maj) kom der mere end 600 tilmeldninger. Med en kapacitet på max. 200 måtte der tænkes hurtigt. Heldigvis var Anders Samuelsen klar på at komme igen i går (11. maj), og tage arrangementet en gang mere, så vi kunne imødekomme så mange som muligt.

Anders Samuelsen var som skrevet første gæst og fortalte om sin politiske rejse på godt og ondt. Der er ingen tvivl om, at de fremmødte spidsede ører i fortællingen om “comeback kid”, hvor Anders fortalte om, hvordan et kulsejlet politisk projekt (parti) blev vendt til at blive en stor succes.
Herefter fulgte historien om Les Deux og den rejse som virksomheden har været på de sidste 5 år, samt hvad fremtiden byder på, præsenteret af founder Andreas von der Heide.

Begge aftener sluttede af med lækker økologisk mad, kolde øl/vand og masser af rosé!
Indenfor de næste par uger bliver det offentliggjort, hvornår næste arrangement er, og hvem gæstetaleren bliver. Glæd jer!

Hvordan holder jeg mig opdateret på kommende arrangementer? 
Like Iværksæt på Facebook her eller tilmeld vores nyhedsbrev her. 

VIDEO FRA AFTENEN: 

Frederik Valentin fra Fred Productions lavede denne lækre video fra tirsdagen.


3 hurtige til Andreas von der Heide:

Hvorfor er det vigtigt med disse arrangementer?
Iværkset er til for at fortælle de historier, som kan være med til at inspirere og motivere folk. Vi giver en unik indsigt i en verden hvor drive, hårdt arbejde, op – og nedture skaber successer. Vi bringer de ægte historier, som tager folk på en rejse på godt og ondt. Jeg ser det som et fristed, hvor folk får tanket energi, motivation og møder hinanden på kryds og tværs. Iværk fortæller de mest unikke historier inden for iværksætteri formidlet, som kun vi kan.

Hvad var dit eget personlige højdepunkt fra de 2 aftener?
Mit højdepunkt var at se, hvordan folk i ALLE aldre lod sig rive med og havde en fantastiske aften. At drive kan skabe glæde hos andre er med til at gøre min dag.

nyhed_dontt_1
Andreas von der Heide, Les Deux