Umage


Det er ikke gratis at gøre sig umage, men det betaler sig!

UMAGE! Vores serie om en række dygtige creators, som altid gør sig umage. Det næste halve år skal vi f.eks. møde Danmarks dygtigste kulturiværksætter, en målmandslegende & i et tæt, eksklusivt samarbejde med Mærsk, tager vi jer med bag dørene i den virksomhed, som nok har gjort sig allermest umage.

Hver dag – Hele året! Glæd jer! 

I hvert afsnit, så får I inspiration til jeres arbejde og liv!

Mennesker inspirer mennesker ®

1. AFSNIT … den med Mærsk Mc-Kinney Møller.
Den er fortalt af en historiker fra Mærsk, der selv har oplevet den kultur som Hr. Møller byggede op – og som i dag lever videre!
Optagelserne er foretaget på Esplanaden. Vi viser steder, som aldrig er vist før – blandt andet AP Møllers kontor. 

2. AFSNIT … den med Rasmus Ibfelt.

Mød Rasmus. Han er en af stifterne af designbureauet e-types. Det anerkendte danske bureau har kunder i hele verden, og herhjemme er de i sær kendt for arbejdet med Lego, Vipp, B&O og Mads Nørgaard. De er det utilmative favoritsted / ambition for størstedelen af unge danske designere. Det er fortjent, for de er hamrende dygtige. Men de gør sig også umage. Altid og hver dag.

3. AFSNIT … den med Kasper Hjulmand

I dette afsnit hylder vi Kasper Hjulmand, som står i spidsen for FC Nordsjælland. Han har vundet titler, ført holdet til Champions League og selv vundet titlen som Årets træner. I denne video fortæller han om tilgangen til ledelse, træning og hvordan FC Nordsjælland altid gør sig umage.

FØLG DE KOMMENDE AFSNIT HER PÅ DONTT!

  

Vi hylder dem der gør sig UMAGE. I alt hvad man laver. Køb vores Conatus rainy summer cap ( Conatus betyder umage på latinsk. )
Så har du altid en “reminder” tæt på dig.
Cap: KØB HER
Cover: KØB HER