Top 5: Her er årets mest læste dontts

2014 er netop rindet ud, og 2015 er i gang! Vi er allerede i fuld gang med planlægningen her på dontt.dk. Lige rundt om hjørnet lanceres den nye løbeklub T R A C K S, som vi stolt kan præsentere sammen med tøjvirksomheden Les Deux og onlineuniverset ChriChri.dk som Christiane Schaumburg-Müller står bag! Du kan læse meget mere om dette HER. Du er mere end velkommen til at joine teamet!
Men der kommer til at ske en masse andre ting i januar på dontt.dk. Vi kan præsentere en ny profil i midten af månenden og sidst i januar løber modeugen i København afsted. Det er en uge, der handler om meget mere end blot modeller, champagne og fester. Modeugen i København handler om hårdt arbejde, mod, flid og kreativitet . Den handler om at vise København frem fra sin bedste side til de 40-50.000 mennesker, størstedelen med budget, der besøger København. Den handler om en af de potentielt største eksportmuligheder for Danmark. Som sidste år med blandt andet Silas Adler i front, stiller vi skarpt på ugen med nogle af ugens absolutte profiler på dontt.dk.

Så der er masser af ting at glæde sig til, og vi er løbet i forvejen! Men hvad var egentlig den meste læste dontt I 2014? Fælles for top 5, er at over 50.000 har læst med. Det var tæt hele vejen igennem, og det var marginaler der skilte i top 5, men her har du listen, så bliv bare i sengen i dag. Din inspiration er serveret her:

Nr. 1 Thomas Skov med www.dontt.dk/dr
Det gik rent ind ved læserne, da Thomas Skov helt ucensureret gengav sin praktikansøgning til DR. Det gjorde heller ikke noget for trafiktallene, da vores venner fra Euroman bragte den.

Nr. 2 Andreas von der Heide med www.dontt.dk/desertrun
Der var gang i trafiktællerne, da dontt.dk fulgte Andreas von der Heide i 7 dage på sin tur gennem ørkenen. Gør dig selv en tjeneste, tryk på ovenstående link, og se tilbage på den fantastiske rejse!

Nr. 3 Christiane SM O´Connor med https://dontt.dk/chrichri/
Christiane inviterede dontts læsere eksklusivt ”bag om universet ChriChri.dk” på lanceringsdagen. Det var et spændende indblik i planerne bag. Vi glæder os over, at ChriChri.dk allerede nu er blevet en kæmpe succes. Det er godt arbejde af de dygtige piger bag konceptet!

Nr. 4 Silas Adler med https://dontt.dk/taenkglobalt/
Hvordan ser man i udlandet på dansk mode? Hvordan er det at ligge i de mest prestigefyldte modebutikker i verden, og hvordan kommer man dertil? Silas, manden bag Soulland, lukkede ud af sin kæmpe viden, erfaring og oplevelser i et eksklusivt interview.

Nr. 5 Emilie Lilja med www.dontt.dk/shit
Emilie sprang ud i det! D. 24. marts 2014 stod hun i NYC med 2 kufferter og havde sat alt på stand by i København for at udleve en drøm! Alle tankerne kan du læse om i denne dontt.

Vi glæder os til 2015, en stor tak skal der lyde til alle der har støttet, skrevet og læst med her på dontt.dk
image1-1