Dontt.dk indgår internationalt samarbejde

Det er os en stor fornøjelse at kunne fortælle, at vi har indgået en samarbejdsaftale med AYG Group, der ejer Titanic Hotels, som blev grundlagt i 1970 i Berlin.

English version available here. Click here
Türkçe versiyonu burada bulabilirsiniz. Buraya Tıkla

I dag er Titanic Hotels en af de absolut førende hotelkæder i Tyrkiet med “Titanic Beach Lara” som det førende. Det er netop det hotel, som samarbejdet tager udgangpunkt i. Udover hotellets 5 stjerner, så er det et af de mest fuldendte hoteller, der findes i Europa. Selve hotellet er, som man kan se på billedet nedenunder, bygget op som et skib. Service og kvalitet gennemsyrer hotellet, og man er som gæst ikke i tvivl om, at man har booket en ferie på 1. Klasse.

Jon Nedza fra Dontt.dk fortæller:
“ Vi er super glade for at præsentere vores første rene internationale samarbejde. Vi har fået mange henvendelser igennem årene, men først nu føler vi os helt modne til det. Det her er kun starten.

I forhold til alle samarbejder, så handler det først og fremmest om, at vi gerne vil tilbyde vores læsere noget ekstra. Det kan vi også med det her partnerskab.

Der vil løbende kommende nogle flotte rabatter og muligheder med hotelkæden til alle vores nyhedsbrevsmodtagere. Jeg har personligt holdt ferie på Titanic Beach Lara flere gange med min familie, som faktisk er kommet i området i mere end 12 år, da vi har lejlighed der. Det er i høj grad pga. min kæreste Signe, at det her er kommet i stand. Hun introducerede mig til området, og stedet har taget mig med storm. Så det er samtidig med den fornødne viden og kendskab, at vi laver det her.

Men vi vil også bringe historier, der kan få danskernes øjne op for Tyrkiet, som en ny erhvervsmæssig mulighed. Der er nogle store muligheder i det land. Det ser vi som en nøgleopgave for et medie som vores at fortælle om.
Der er mange i det danske erhversliv, der ikke har ret meget viden om, hvor stort og attraktivt et land Tyrkiet er.”

Titanic Hotels

Tyrkisk marketing manager: Danmark er et interessant marked
Tarik Egemen, Marketingdirektør hos Titanic Hotels ser ligeledes frem til samarbejdet: “Vi laver det her samarbejde med Dontt.dk pga. at Danmark er et interessant marked for os. Vores hoteller har så meget at tilbyde, og det vil vi gerne vise danskerne. Vi har så valgt dontt.dk som vores platform i Danmark. Vi har været i dialog i længere tid, og er glade for aftalen.”

Vi glæder os til samarbejdet mellem Dontt.dk og Titanic Hotels

Danske virksomheder har allerede succes
Peter Bay Kirkegaard, Chefkonsulent i Dansk Industri, har tidligere udtalt til Børsen: “
Det er ikke nogen dum idé for dansk erhversliv at kigge mod Tyrkiet. Udviklingen i Tyrkiet er efter flere år med massive vækstrater fladet lidt ud, men markedet er fortsat yderst interessant for danske virksomheder.

Landet har en købekraft, der kun går én vej, og Tyrkiet er med en eksport på 5,6 mia. kr. i dag det 17.-største eksportmarked for Danmark.”

“Danske virksomheder klarer sig generelt godt i Tyrkiet, og vi har været bedre til at trænge igennem på markedet end mange af vores europæiske konkurrenter,” siger han.

Han bliver bakket op af Jesper Kamp, generalkonsul i Tyrkiet med dette konkrete eksempel:

“Hummel er nok den største danske succeshistorie i Tyrkiet, men der er flere, der har stor succes i Tyrkiet,” siger Jesper Kamp og nævner Pandora, Ecco og Lego som eksempler. “Økonomien i Tyrkiet er tredoblet de seneste 12 år, og Tyrkiet er vel nok det billigste land at producere i i Europa,” siger han.

Hummel sælger for knap en halv milliard danske kroner i Tyrkiet om året.

Kontakt for mere info / Contact for more information: info@dontt.dk

English version available here. Click here
Türkçe versiyonu burada bulabilirsiniz. Buraya Tıkla

titanic hotels

Lidt om området:
Når mange danskere hører bynavnet “Antalya”, tænker de på feriebyen Alanya. Det er synd, for Antalya er noget helt andet. Antalya er en stor flot gammel by, der med sine knap 1 million indbyggere også er en sprudlende moderne tyrkisk storby. Der er smukke snoede gader i nærheden af det flotte havneområde samt mange flotte seværdigheder for den lidt mere kræsne turist. Lara Beach, hvor Titanichotellet ligger, er i udkanten af Antalya, ud til den lækreste sandstrand. Ifølge Kemal Atatürk (grundlægger af det moderne Tyrkiet) er Antalya den smukkeste by i Tyrkiet.

Du kan besøge Titanic Hotels online her