T R A C K S

Photo credit Morten Bonde @silentworkhorse

VELKOMMEN TIL T R A C K S,
ny løbeklub fra dontt.dk, Les Deux og ChriChri.dk

Bag T R A C K S ligger ønsket om og viljen til at skabe en løbeklub for dig, der gerne vil prøve at udfordre dig selv på en længere distance, som 10 – , 21 – eller de efterhånden klassiske 42,195 km. (Maraton), men også for dig, der gerne vil i form. Hvad end du tager udfordringen op på den lange distance, eller blot ønsker at komme i form, så vil teamet bag T R A C K S sørge for at du når dine mål. TRACKS RUNNING har sammensat et hold af erfarne løbere som tidligere har konkurreret inden for Maraton, Ironmandistancen og 4deserts (250 km løb gennem Sahara), til at stå for træningsplaner og fællestræninger. Om du blot har et ønske om at få en god grundform eller prøve kræfter med kongedistancerne, så har vi teamet der kan løfte opgaven og få dig succesfuldt igennem.
tracks_suit_runT R A C K S vil være båret af ambitionen om et sundt liv og glæden ved at møde op i al slags vejr med et stort smil. Afhængigt af hvilket medlemsskab du køber dig ind på, vil der være fællestræninger i København, spændende arrangementer og workshops og en rabatklub, som giver dig masser af fordele. Selvom du ikke bor i København, er der ingen undskyldning for ikke at komme med ombord. Vi tilbyder nemlig i samarbejde med mitdna.dk en unik platform, hvor du dagligt vil modtage informationer, og kan følge et tilrettelagt skema omkring din træning.

Mere info, sign up til T R A C K S, og mange andre spændende nyheder finder du på TRACKS SITET HER

runnerjoggertracks_runningsuit

 

 

Xxx
Dontt.dkLes DeuxChriChri.dk

10801875_10154878002600113_5777931851109682578_n3 glade samarbejdspartnere efter aftalen om T R A C K S var skrevet under!

Featured image photo credit Morten Bonde @Silentwotkhorse