T R A C K S rykker nærmere . . .

Vi præsenterede i slutningen af 2014, sammen med Les Deux og Christiane Schaumburg-Müller o’Connors online univers ChriChri.dk, løbeklubben T R A C K S.
Der er siden blevet arbejdet på højtryk, de første partnerskaber er indgået, medlemspakker defineret, designet løbetøj, website, træninger og infomøde gennemført mv.

Her smider vi en opdatering på det hele:

Samarbejder:
Alle vores træninger bliver dækket ind af OOB Coaching med den tidligere professionelle triatlet Aleksandar Sørensen-Markovic i spidsen!
Du kan læse mere om OOB her
Desuden er der foretaget en række kommericelle aftaler, til gavn for vores medlemmer og det velgørenhedsprojekt, som vi støtter. Det glæder vi os til at præsentere i løbet af næste uge og fortælle, hvad det præcist betyder for dig som medlem.

Infomøde:
D. 14. januar holdt vi infomøde. Les Deux´s Andreas von Der Heide fortalte om sit 250 km. løb gennem ørkenen, og OOBs træner Aleksandar Sørensen-Markovic introducerede os til mitdna.dk, som er platformen der vil hjælpe dig igennem din træning, når du bliver en del af T R A C K S.

De første træninger:
Vi har allerede afholdt de første par træninger for at teste format, løbepas osv. Fælles for dem er, at de har været sjove, hyggelige, hårde, og tilpasset hver løbers individuelle behov. Det har fungeret super godt, at det er trænere fra OBB, der har styret tingene, så vi er sikre på, at de rette kompetencer er tilstede for T R A C K S´ medlemmer!
Vi afholder næste træning nu på onsdag d. 18 feb, hvor alle er velkomne. Så ta´endelig en fra familien, din kollega eller ven med. Det eneste, du skal gøre, er blot at skrive, at du kommer til tracks@dontt.dk 
Vi mødes foran Østerbro Stadion kl. 18.00

Løbetøjet:
Vi er i fuld gang med at få noget lækkert løbetøj produceret – det har været en kamp både at finde det, vi alle synes er flottest, billigst for medlemmerne, men også det der er bedst på markedet. Det er lykkedes, og vi kan ikke vente med at få det vist til jer.

Løbetøjet bliver sat til salg onsdag d. 25 feb. 

Medlemspakker:
Vi er stadig i fuld gang med at få defineret medlemspakkerne i T R A C K S. Vi har ,via de mange gode eksisterende samarbejdspartnere og de nye vi har ingået, sammensat en attraktiv pakke til jer alle, uanset hvor du bor i landet.
Medlemspakker bliver sat til salg onsdag d. 25 feb.

Læs mere om T R A C K S her og sign dig op til vores nyhedsbrev her

Hvis du har nogen spørgsmål, er du også velkommen til at skrive direkte til info@dontt.dk eller møde op til næste fællestræning, som er på onsdag (d. 18 feb.) kl. 18.00.
billede_321