Søndag: Mads Kragh

Med Mads Kragh

Dontt.dk”søndagsformat” 
Hvis du fremover vil have DONTT SØNDAG, direkte i mailboxen, så tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af denne artikel.

Ugens gæst er Mads Kragh. Mads er co-founder og partner for CAPSTORE. Capstore har Skandinaviens største udvalg indenfor “headwear” og caps.

Vores søndagskonceptet er dejligt ligetil. Spørgsmål + svar. God søndag!

top_dontt_sondag_
Navn: Mads Kragh

Alder: 33

Her bor jeg: København, Nørrebro.

Her er jeg vokset op: Jeg er opvokset i Svendborg som betyder en hel del for mig. Byen har en tilpas størrelse og har været et fantastisk springbræt videre til storbyen.

Jeg bor sammen med: Min smukke kæreste Ditte, og vores dejlige lille søn Elliot som fylder 2 år til februar.

Karriere i korthed: Co-Founder og partner i Capstore, som al min tid er gået med de sidste 4 år. Jeg har tidligere arbejdet med salg, marketing, PR og events, og har bygget en masse gode netværk op i flere forskellige brancher. Mellem 2004-2011 arbejdede jeg i og omkring musikbranchen og arbejdede på et booking bureau og som freelance skribent/anmelder mm for flere trykte og online magasiner. Mellem 2011-2013 arbejdede jeg blandt andet med at klæde en masse kendte mennesker på til koncerter, TV, film og meget mere.

Udannelse: Jeg tog en 3 årig HHX på Svendborg Erhvervsskole, og har været på arbejdsmarkedet lige siden.

Medievaner: FIS 🙂 Facebook, Instagram og Snapchat er de sociale medier som jeg tjekker morgen, middag og aften. Jeg lytter til P3 når jeg kører i bil. I TV ser jeg stort set kun Premier League, dart, og når Danmark deltager i en eller anden sport. Jeg har både HBO, Netflix og Viaplay som dækker mine behov for serier, dokumentarer og de sports begivenheder som ikke vises på TV. Jeg lytter til Spotify når jeg handler ind eller danser rundt med Elliot derhjemme.

Bedste avis: Jeg læser ikke fysiske aviser længere, men havde engang et abonnement på Weekendavisen som jeg var glad for. Når jeg sroller ned på min Facebook feed er der ofte artikler lige fra Politiken til EB.dk og hvis jeg finder en artikel spændende så går jeg ofte ind og læser den samme artikel fra de andre aviser, da jeg derefter har et bedre billede af historien.

Bedste bog: Lige for tiden sætter jeg stor pris på biografier om personer som virker inspirerende. Jeg har ingen favoritbog men nyder at læse om marketing og sport. Jeg vil gerne anbefale Martin Lindstrøms Buyology eller Brandwashed. Dem har jeg læst flere gange.

( Psssst… Du kan faktisk finde den på dem på Mofibo, og netop nu giver Dontt.dk dig 2 mdr. gratis Mofibo abonnement. Læs mere her. ) 

Yndlingsapp: Lige for tiden er jeg lidt i ubalance med mine sociale medier, og for nylig deaktiverede jeg min Facebook profil i en lille periode. Jeg tror jeg er nået frem til at Instagram giver mest mening for mig, og det er nok også min favoritapp. Jeg er også en sucker for spil, og lige for tiden spiller jeg Clash Royale, som er perfekt underholdning til når jeg er på farten eller har brug for at koble af.

Favorit morgenmad: Omelet, spejlæg eller blødkogt æg. Gerne med en god portion skyr, müesli, frugt og bær. Det vigtigste er at jeg har god tid og ro til at spise morgenmaden, da det er dagens vigtigste måltid, og ser også allerhelst kaffe og juice som tilbehør.

Favorit kaffested: Zaggis Coffee inde ved Dronning Louises Bro. Lille hyggelig kaffebar der tager kampen op imod høje caffe latte priser i København, og så laver de en fantastisk kaffe. Men jeg nyder også at gå en tur på en af Nørrebros handelsgader, især Jægersborggade eller Elmegade har mange gode kaffebarer.

Favorit feriested: Alle steder med sol og varme. Så er der 5 stjerner i min bog allerede. Jeg er født på det forkerte kontinent. Thailand er det land jeg har haft mine bedste ferie i. Søde mennesker, god mad, masser af sol, flotte strande og skøn natur.

 

Få tilsendt vores SØNDAGSartikler direkte i din mailbox.. ( inkl. tilbud, rabat og nyheder fra Dontt universet )

HAR DU SIKRET DIG VORES Dontt tee ? – “CAMISETA”

100% økologisk, perfekt fit, 10 års holdbarhed & produceret i Portugal

SEE NOW – BUY NOWKØB HER

CAMISETA