Dontt.dk og Sixt Danmark har indgået et partnerskab, der betyder, at Sixt fremover er ny Mobility Partner. Sixt er en af verdens førende biludlejningsvirksomheder med mere end 4.000 kontorer i 130 lande. Sixt har gode løsninger, både indenfor kort- og langtids biludlejning.
Partnerskabets ramme og “overligger” hedder: “Udlejning af oplevelser”. Det er en bred ramme, der skal udforske vores dejlige land med alle dets muligheder. 

Jon Nedza, dontt.dk fortæller:
“Vi er glade og stolte over, at Sixt vil være en del af dontt.dk. Sixt er en super ambitiøs og innovativ virksomhed, der vil være de bedste til det, de laver. De har modet til at tænke anderledes, og det passer perfekt til vores indstilling, og er noget alle kan lære af. De får ikke “bare” deres navn på sitet, men bliver en aktiv partner i vores indhold og skabelsen af dette. Det glæder jeg mig til, at vores brugere mærker endnu mere til allerede fra næste uge. Vi har en fælles fortælling, og en masse ting, som vi gerne vil kommunikere.

Lasse Barsholm, Kommerciel Direktør fra SIXT Danmark fortsætter:
“Vi er glade for samarbejdet med dontt! dontt er en af de mest seriøse formidlere, vi har i Danmark, og vi er derfor rigtig stolte af at kunne indgå et samarbejde med en partner, der går lige så meget op i at fortælle folk om Danmarks mange oplevelser, som vi gør. Med samarbejdet vil vi gerne vise befolkningen, at Sixt ikke bare er endnu et udlejningsselskab, men et selskab der vil give vores kunder den bedste oplevelse, hver gang de lejer en bil – både til den længere ferie eller de korte udflugter rundt i Danmark.”

om Sixt

Sixt er en af verdens førende biludlejningsvirksomheder med mere end 4.000 kontorer i 130 lande. Sixt biludlejning blev grundlagt i 1912, og i dag tilbyder Sixt skræddersyede mobilitetsløsninger til både privat og erhverv. Læs mere her.

Sixt Danmark har netop indgået en gigantisk aftale med BMW Danmark. Læs mere om den her.

om dontt.dk

dontt.dk er et medie, som er henvendt til creators, storbyen og folk med “mod på mere”.

Vi skriver for de danskere, som sætter dagsordenen og definerer trends. Vi skriver om iværksætteri, kultur og inspiration. Fra udgangspunktet i København, beskæftiger vi os med hele Verden. Vi bringer både det, som vores læsere forventer at skulle læse, men også det, som de ikke vidste de gerne ville læse. Vi har over 350.000 unikke læsere om året, og mere end 35.000 modtagere af vores nyhedsbrev.