Biludlejningsfirmaet Sixt Danmark har fornyelig indgået en gigantisk aftale med BMW Danmark. Intet mindre end op til 3.000 biler indgår i denne historiske aftale, der skal supplere firmaets flåde med et endnu bredere udvalg af udlejningsbiler.

Danmarkshistoriens hidtil største bilaftale er indgået med BMW i Danmark. Den enkeltstående aftale på op til 3.000 biler svarer til ca. 1/3 af årets forventede samlede indkøb hos Sixt Danmark i 2021. Det er en aftale, der er til at tage og føle på – og da også en aftale, der skaber stolthed internt i biludlejningsfirmaet.

Jacob Davids Thomsen, indkøbsdirektør hos Sixt Danmark fortæller: 
Når man investerer i vækst på den måde, sender det også et signal internt om, at vi ikke står stille hos Sixt Danmark. Vi tror på fremtiden – uafhængigt af Covid-19. Både private og erhvervskunder efterspørger billøsninger, hvor man ikke binder sig til lange økonomiske forpligtelser. Usikkerheden om, hvordan ens verden ser ud om 4-12 måneder, har stor indflydelse på beslutningen om, hvordan man skal have bil i fremtiden. Skal man eje, leje eller lease? Beslutningen er lettere, når forpligtelserne er kortere. Jeg vil mene, at hvis vi skal gøre en forskel, skal vi have modet til at gøre tingene anderledes, også i svære tider

innovative og bæredygtige løsninger

Mette Bøgeskov Lolholm, kommunikationschef hos BMW Danmark fortsætter:

Det er stort at lave en aftale af denne størrelsesorden. Vi er begejstrede for at skulle levere så mange biler i løbet af det næste år. Sixt har valgt produktporteføljen hos BMW på grund af vores innovative og bæredygtige løsninger, og Sixt oplever høj efterspørgsel på netop vores mærke. Vi ser meget frem til at udbygge vores samarbejde med Sixt, som har været tæt siden Sixt startede op i Danmark for 15 år siden.

om Sixt

Sixt er en af verdens førende biludlejningsvirksomheder med mere end 4.000 kontorer i 130 lande. Sixt biludlejning blev grundlagt i 1912, og i dag tilbyder Sixt skræddersyede mobilitetsløsninger til både privat og erhverv. Læs mere her.