Velkommen til TRACKS

T R A C K S er navnet på Danmarks nye løbeklub. En klub, som sætter fokus på velgørenhed, sundhed og spændende oplevelser bygget på et stærkt fællesskab. T R A C K S vil være klubben for alle i Danmark, der vil ud af stuen og ud på mange af de fantastiske ruter, vi har i byerne. Målet er at få endnu flere til at røre sig. Om det så ender ud i et maraton, halvmaraton eller et 10 kilometersløb, det definerer man selv.

Bag løbeklubben står den danske tøjvirksomhed, Les Deux, det københavnske blogunivers, Dontt.dk og det nye online magasin ChriChri.dk startet af Christiane S-M O’Connor.

Bag navnet T R A C K S ligger en vision om at gøre byens veje til en løbebane(r), og inspirere folk til at bruge byerne, både den urbane del samt de grønne områder. Vi løber vores ”T R A C K S” med et smil og gør stierne spændende ved at konkurrere på tider, differentiere ruterne og intensiteten af ruterne. Et tilgængeligt, men eksklusivt team.

Via et system leveret af OOB COACHING, der er specialiseret i personlig træning og vejledning, sørger T R A C K S for, at hver deltager får feedback på sit løb, kost og lignende, så alle i Danmark kan være med.

Desuden arrangeres der fællesløb flere gange om måneden i midten af København!

Den nye løbeklub bliver et stort fællesskab, som også vil handle om meget mere end blot at løbe. Omdrejningspunkterne vil være de 2 sites, ChriChri.dk og dontt.dk, hvor man kan følge med i klubben med store og små historier fra T R A C K S.

Der vil være 2 typer medlemskab. Et betalende, hvor der er fuld adgang til træningsplatformen, ugentlig personlig opfølgning fra eksperter, træningsaftener, foredrag, goodiebag, specialdesignet løbetøj, som er lavet i tæt samarbejde mellem ChriChri, Dontt & Les Deux plus meget mere.

Derudover vil der være et gratis medlemsskab, hvor man kan følge træningsprogram, modtage en masse gode råd og hvor man har mulighed for at købe T R A C K S løbetøjspakke.

“Sign up” her, helt uforpligtet! Du kan være med, unanset hvor du bor i landet! Vi starter d. 7 januar 2015!
www.tracks.dontt.dk
10822163_10154938270105151_412974238_nT R A C K S løber for det større fællesskab, og derfor er der også besluttet at donere 100.000 kroner til et dansk velgørenhedsprojekt, som skal defineres af medlemmerne.

T R A C K S starter officielt op i starten af januar, men du kan allerede nu, ganske uforpligtende og gratis, signe dig op til klubben, og være blandt de første der får præsenteret det specialdesignede løbetøj, ligesom andre nyheder om ruter, kost og andre gode råd! Løbeklubbens ambassadører vil også blive præsenteret i løbet af december, og det er med stolthed, at vi allerede nu kan præsentere at børne- og ungdomsborgmester i København, Pia Allerslev er med på holdet!

“Sign up” her, helt uforpligtet! Du kan være med, unanset hvor du bor i landet! Vi starter d. 7 januar 2015!
www.tracks.dontt.dk

Kommentarer fra de 3 parter i T R A C K S:
TEAMTRACKS
Christiane S-M O’Connor, Founder ChriChri.dk:
Hos ChriChri har vi netop afsluttet sund november – en måned hvor vi fik vejledning fra trænings – og kostekspert Anne Bech, til at nulstille vores kroppe og komme af med dårlige vaner. Derfor var vi ikke i tvivl om at sige ja til et samarbejde med drengene fra Les Deux og Dontt om at skabe en løbeklub. Med T R A C K S håber vi på at kunne inspirere vores læsere, og alle der melder sig til løbeklubben, til at prøve noget nyt – sætte et mål og nå det. Om du ”bare” vil løbe med og måske nå de 5 km, du altid har drømt om at kunne løbe, eller om du vil teste dine grænser og rykke dine begrænsninger ved at sigte efter at løbe en halv – eller hel maraton. For os handler det om at rykke sig, at turde og at mærke sin krop. Samtidig håber vi at løbet vil komme til at symbolisere et øjeblik i vores travle hverdag, hvor vi nyder os selv – vores kærester, mænd eller en god veninde. Vi håber, at I vil tage godt imod udfordringen om at sætte et mål og nå det. Vi lover at gøre vores for at støtte op om jeres hårde arbejde – med ambassadører, masser af spændende artikler og gode tips. Og så løber vi selvfølgelig selv med.

Jon Nedza, Founder dontt.dk:
Vi er super glade for samarbejdet med både ChriChri.dk & Les Deux. Der har været god energi i samarbejdet fra start. Jeg ved, at der venter løbeklubben en masse store oplevelser; både for dem som fysisk har mulighed for at møde i København, men også for dem der følger det hele online på dontt.dk og ChriChri.dk. Vi glæder os til at se en masse danskere gøre deres dontt ude i det danske land, og så glæder vi os over her på dontt.dk igen at være med til at sætte fokus på en masse samfundsmæssige ting undervejs. Derfor er det super fedt, at Børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev i København bakker aktivt op omkring projektet, som blandt andet vil indebære foredrag, indlæg på dontt.dk og deltagelse på nogle af  T R A C K S løbeture! 

Andreas von der Heide, Founder, Les Deux:
TIl jer der har fulgt med i medierne, ved I, at Les Deux handler om at sætte barren højt og gøre drømme til virkelighed. Jeg gjorde dette i februar, hvor jeg løb 250 km selvforsynende gennem Sahara for at samle ind til Les Deux X Altan.dk stadionet i Afrika. Nu skal de 250 km gøres endnu større med hjælp fra alle jer. Lad os sammen sætte målene og ramme 10, 20 eller 42,195 km sammen. Les Deux glæder sig til at byde hele Danmark ind til det største projekt til dato. Vi vil sætte løb og sundhed på Danmarkskortet i samarbejde med Chrichri.dk, dontt.dk og med nogle af de mest talentfulde ambassadører i Danmark. Gennem løb skaber vi opmærksomhed på hverdagens glæder, problemer og dine mål. Vi glæder os til at sparke røv sammen med jer alle.

“Sign up” her, helt uforpligtet! Du kan være med, unanset hvor du bor i landet! Vi starter d. 7 januar 2015!
www.tracks.dontt.dk