Alle har brug for en rollemodel

Historie:

Jeg har siden 2005 rejst rundt i de fleste dele af verden som model, og har over længere perioder været bosat i henholdsvis Tyskland, Frankrig, Spanien, Tyrkiet, Italien, Sydafrika og USA. Men valgte i 2012 at tage hjem grundet en oplevelse på en strand i Miami.

Oplevelsen var et resultat af et liv i overhalingsbanen og en hverdag med alt for høje forventninger til mig selv. I den periode følte jeg, at jeg var “på” hele tiden – fra jeg mødte ind, til jeg gik hjem. Jeg vidste, at den professionelle maske, som jeg tog på i arbejdstiden var vellidt, bragte mig succes, var sjov og charmerende – den kunne tages med overalt, hvor jeg rejste, og jeg følte anerkendelse fra de mennesker, som jeg mødte på min vej. Men på et tidspunkt blev den svær at ”tage af”.

Jeg oplevede, at det var stressende og drænende at skulle leve op til det ”image”, som jeg selv havde skabt, og jeg oplevede den dag på stranden i Miami en overvældende frygt for ikke at blive accepteret, hvis folk virkelig fandt ud af, hvem jeg var. Det var pejlemærket til at tage hjem, og søge indad.

Jeg ved, at en afbalanceret tilgang til præstationsmiljøet øger kvaliteten af dig, når du er ”på”, skaber mindre frustration og mere overskud, energi og glæde. Når du er i balance, vil du opleve en autencitet i din performance. Og autenciteten bliver din grundsten for at få et godt flow, der løber gennem alle facetter af din tilværelse.

Derfor har jeg ved hjælp af mit nye spor, min uddannelse og mine erfaringer hjulpet mennesker med at skrue op eller ned eller få en mere afbalanceret og afklaret tilgang til deres performance.

Introduktion:
Efter min certificering som Life- og Business Coach i februar 2013, besluttede jeg mig for måneden efter, at gå selvstændig som Performance Udvikler – hvilket jeg stadig den dag i dag, beskæftiger mig med til dagligt.
Min mission er at få det bedste frem i dig, så du kan udvikle og optimere din performance og udleve dine drømme.

Med udgangspunkt i mine professionelle og personlige erfaringer hjælper jeg dig til at optimere, nedtone eller skabe en god balance mellem dine præstationer – både professionelt og privat. I sparringen med mig kommer du ved hjælp af en effektiv proces fra tanke med eftertanke til handling og målbare resultater.

Under processen arbejdes der ud fra tre områder:

▪      Personlig sparring hentet fra 10 års erfaring i et performance-miljø.

▪      Coaching-værktøjer med fokus på din målsætning.

▪      Mindfulness-teknikker, så du kan komme fra hovedet og ned i kroppen.

Det primære formål ved denne proces er at hjælpe dig med at afspejle dit sande potentiale i dine resultater.
Som du kan se i ovenstående, arbejder jeg ud fra et eklektisk perspektiv, hvilket mere detaljeret beskrevet består af følgende områder:

  1. Kognitiv coaching: baseret på neurovidenskab og positiv psykologi.
  2. NLP-coaching: bliv den bedste udgave af dig.
  3. Resultatorienteret coaching: motivation og målsætning
  4. Mindfulness

Som supplement til Performance Udvikling, udviklede jeg i perioden marts-juni 2014, et komplementerende projekt kaldet Performance Wide.

Performance Wide – vision:
Jeg tror på, at alle mennesker har brug for en rollemodel.
Performance Wide er en web-baseret platform, som består af videointerviews med mennesker, som karrieremæssigt har leveret top præstationer. For at nævne et par navne:

  • Craig David (sanger): nomineret til 12 britiske awards, tre gange for den bedste mandlige sanger og to gange nomineret til Grammy Awards ‘Best Male Pop Vocal Performance’.
  • Bixente Lizarazu (fodboldspiller): vinder af 97 ‘caps’ for det franske national team. Gennem hans 12 årige internationale karriere, har han spillet 3 europæiske championships og to World Cups for Frankrig, deraf vundet to af dem.
  • Stephen Dorff (skuespiller): kendt for bl.a. Space Truckers, The Motel Life, Blade etc.
  • Renaud Dutreil (President af LVMH og politiker): President af LVMH (Möet Hennessy, Louis Vuitton) samt arbejdet i den franske regering.

Mit ønske er, at dele deres livsfilosofier, tanker og bedste råd til en top præstation – med verden.

Interview spørgsmålene er baseret på en undersøgelse jeg har lavet, ud fra de snart 2000 sessions jeg har gennemført, som Performance Udvikler. Målet var at finde frem til de 5 primære målsætninger, som mine klienter ønsker at fokusere ind på under sessionerne. Nedenstående er de formuleret, som interview spørgsmål:

1.Hvordan forbereder du dig selv mentalt, inden du skal levere en præstation?
2.Hvad er dit bedste råd til at have en sund balance mellem karriere- og privatliv?
3.Hvad er din primære motivation bag din karriere?
4.Hvordan kommer du ind i en tilstand, hvor du mister følelsen af tid og sted og for alvor, øger din præstation og derved afspejler dit potentiale i dine resultater? (flow)
5. Hvad betyder autencitet for dig og hvordan agerer du autentisk?

I dag:
Grundet de indsigter– og den værktøjskasse jeg har fået med via min historie og fra min uddannelse, udlever jeg i dag min drøm.
Indsat finder du billeder fra rejsen med Performance Udvikling og Performance Wide.

Kærlig hilsen Jasmin
jasmin2 jasmin1

Her ses jeg i Paris, for at lave interviews med top performere – ‘’do what you love’’. Se flere billeder fra rejsen med Performance Wide på www.performancewide.com/blog.

jasmin3

Her holder jeg et foredrag for Future Entrepreneurs of Denmark. 

jasmin4

Her er jeg ude med Performance Wide, og bliver selv interviewet af en radiostation, som er nysgerrige på, at høre mere om Performance Udvikling- og Performance Wide.

jasmin5

Jeg er tilknyttet Performance Udvikler hos TV3 Casting og træner i dag deres medlemmer i forfinelse, optimering og balancering af performance.

jasmin6Jeg har et brændende ønske om at skrive en bog, og det er jeg ved at realisere. Watch out! 

 

“Stay in touch with us”
Like & Follow:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
Orginal inspirations platform for folk der vil fremad!

11852782100384099484-3