Kommunikation & Marketing Praktikant søges til Yepti.

Yepti.dk søger Kommunikation & Marketing praktikant eller studiemedhjælper. ( Lønnet )

Yepti.dk er Danmarks nye online leje/udlejningsportal, for alting. Alt lige fra kjoler og popcornmaskiner, til biler, huse og havetraktorer kan du leje og udleje på Yepti.

Der er for alvor kommet gang i aktiviteterne og i deleøkonomien generelt i Danmark. Der er nu over 25.000 der har vores nye app, og i 2018 vil vi opretholde og udvide kendskabet af Yepti og deleøkonomi.

Vi søger en yderst kompetent praktikant, som kan hjælpe os med at indløse det kæmpe potentiale der ligger i Yepti. Vi leder efter fremtidens kommunikatør / marketeer.

Dine opgaver vil bl.a. blive:

– Kundekontakt og kundeservice

– Markedsundersøgelser

– Koordinering af marketingindsatser

– Kommunikation med eksterne marketing-samarbejdspartnere

Det er ikke så vigtigt hvilken baggrund du har, eller hvilken skole du går på. Derimod er det altafgørende at du er selvkørende, kreativt tænkende og har sans for nye trends og tendenser.

Yepti administreres og udvikles af Oktober KBH, et strategisk branding bureau.

Du vil få en arbejdsplads, hvor du får mulighed for at være med i en potentiel revolutionerende platform, samtidig med, at du får et indblik i hvordan reklamebureauet Oktober KBH arbejder nogen af de største brands i Danmark.

Send din korte ansøgning ( Kort om dig, CV og i hvilken periode du kan være praktikant ) eller spørgsmål til Jon Nedza via. jn@yepti.dk