Det handler om oplevelsen..

Det har det altid gjort. Der må og skal være mere i at gå ud end at drikke uforholdsmæssigt store mængder alkohol og diskret glo på fremmede mennesker. Det SKAL der være. Ihvertfald i min verden.

Hush Hush Copenhagen er et produkt af mine event-ambitioner – og de er høje! Skyhøje, faktisk! Hush Hush handler om at gøre oplevelser mindeværdige og anderledes. Det kræver idag en hel del, da min egen generation er vokset op med en action-packed zapper-kultur, og derfor forsøger jeg også at imødekomme ønsket for action, men med anderledes stil og elegance.

Den 31. Maj er Hush Hush Copenhagen tilbage for første gang i næsten to år. Den sidste event fik national omtale i Politiken på trods af, at oplevelsen var forment de blot 170 gæster, som var hurtige nok på tasterne til at købe billet i tide. Dengang inviterede vi ind i Zoologisk Have efter lukketid, og denne gang vil vi se ét af Danmarks mest innovative og vel-designede teatre fra en helt anden side – Nørrebro Teater vil således sætte rammen for “A Night at the Theatre”!

Denne aften er et comeback af karakter! Rent musikalsk vil man som gæst få åbnet aftenen med et helt særligt og særdeles sjældent DJ-set fra den danske disco-komet, Vinnie Who, og som om det ikke skulle være nok, så er Buda – kendt som 50% af Lulu Rouge og hans eget Radio-program på P6, manden bag de moves I ikke vidste, at I kunne. Hush Hush Soundsystem binder det hele musikalsk sammen, og bag dét navn står rutinerede Peter Zohdy og den yngre og extremt talentfulde Lehmann.

Det var musikken. Og så alligevel ikke. Vi ér på et teater, og det er derfor oplagt at gøre plads til flere forskellige kunstformer, og man kan som gæst se frem til både opera, breakdancing og moderne dans – og måske mere. Det vil give nogle minder, man sent vil glemme – og samtidig bryde rytmen som sommetider kan give events og fester et mere generisk udtryk. Jeg glæder mig vanvittigt til at vise jer, hvad disse mennesker kan – de er håndplukkede.

Jeg har simpelthen planlagt en aften over 5 timer med 6 forskellige kunstarter, 4 forskellige DJ’s, professionelle dansere, visuals, det klassiske Hush Hush photo shoot med Jaguars foretrukne fotograf i Danmark, Mads Damgaard – og alt dette på et sted, du aldrig før har festet. Jeg glæder mig virkelig, og det håber jeg også, at du gør!

Jeg har samtidig med lanceringen af vores nye hjemmeside indgået strategiske brandpartnerskaber med verdens bedste gin – som tilfældigvis er dansk – Geranium, og så er jeg super stolt af at have indgået aftale med Michelin-restauranten CLOU, som er eksklusiv importør af den smækre champagne fra Simon Selosse, som vil blæse jer væk. Som det altid har været hensigten, så vil vi holde både billet- og barpriser nede på et niveau, hvor det er ekstra sjovt at gå ud – og det gælder også for 31. Maj! J

Billetsalget starter idag, og jeg har lavet en early-bird billet til de hurtige – den koster 150 kr, og dét er rimeligt vildt! J Du kan købe dem her – first come, first served.

Der er ligeledes ganske få bordpakker tilbage, som du kan reservere via cgg@hushhushcph.com

Følg dontt på:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM