FACTS:

Adresse: Gammel Kongevej 131, BAGGÅRDEN
1850 Frederiksberg

5 etager.

Byggeår: 1897

Fra starten af denne måned fik Dontt.dk en ny hjemmebane, studio & kontor.

Beliggenheden og rammerne omkring det nye kontor er nøje udvalgt, og det er ikke tilfældigt, at vi har valgt at slå os ned på Gammel Kongevej.

Jon Nedza fortæller:
“Det har været fantastisk at etablere os i denne bygning. Vi oplever en kæmpe interesse for det, vi laver – både på medie og bureaudelen. Vi arbejder med små, mellemstore og de helt store globale virksomheder. Det skaber og stiller nogle krav til faciliteter. Dem har vi på plads nu. Vi får mulighed for at venner, samarbejdspartnere og kunder kan få co-working spaces på vores kontor, hvilket giver et endnu tættere samarbejde.

Vores blod er “København & Frederiksberg”, men udsynet er globalt. Mere end nogensinde før.”

De første planer om pop-up, udstillinger og events er ligeledes under opsejling, ligesom planerne om podcast / fotostudie er på tegnebrættet.

ET GLOBALT SIGTET FÆLLESKAB!

Fra husets 2. sal drives The Monocular, som både driver et medie- og reklamebureau, der har specialiseret sig indenfor jagt. Med Co-founder & CEO Jacob Birkjær Boll i front, har The Monocular skabt et af verdens største niche communities.

I dagligdagen drives virksomhederne hver for sig, men der er en lang række synergier og kreativ sparring i mellem parterne.

Det har allerede medført et samarbejde omkring en større amerikansk kunde. Størstedelen af The Monoculars aktiviteter og kommunikation foregår udenfor Danmark, så det er helt i tråd med den førnævnte globalisering og tankegang i Dontt Studio.

"Frihed & Kreative samarbejder er overskriften"

Udsynet er globalt. Mere end nogensinde før!

Jon Nedza

Kontakt & spørgsmål ang. Dontt Studio & Dontt.dk
studio@dontt.dk