Euroman har fundet afløseren som ny chefredaktør, efter Karl Erik Strougaard sagde sin  stilling op før sommer. Ny mand i stolen er Kristoffer Dahy Ernst.

Det oplyser Egmont Publishing i en pressemeddelse.

Kristoffer kommer fra en kommunikationsstilling i bureauet Friday, men er måske bedre kendt som podcaster og manden bag nyhedsbrevet “Morgenposten”. Han har tidligere været webredaktør på netop Euroman.

Flere roller

Om ansættelsen siger magasindirektør i Egmont Publishing, Tina Nikolaisen:

“Kristoffer har en stor indsigt og viden om de emner, der optager læserne af Euroman, lige fra livsstil og kultur til politik og samfundsforhold. Samtidig har han en faglig og kommerciel forståelse, der kan sikre, at Euromans særkende udvikles både på print og digitalt, så mediet fortsat vil stå lige så klart og relevant, som første gang det udkom for knap 30 år siden.”

Kristoffer Dahy Ernst:

“Euroman besidder et kæmpe udviklingspotentiale både på print, digital, lyd og billede, og vores opgave i redaktionen bliver at ære arven samtidig med, at vi skal sætte en ny standard for et journalistisk livsstilsunivers, som mænd og kvinder har lyst til at være en del af.”

Chefredaktørrollen på Euroman er dog ikke på fuld tid, da Kristoffer skal udvikle partnerskaber for boligmagasinet i en rolle som creative partnership editor på boligmagasinet.

Vi håber at kunne bringe et interview med Kristoffer i nærmeste tid!

Et stort tillykke til Euroman med det fremragende (og modige ) valg!

"Euroman besidder et kæmpe udviklingspotentiale både på print, digital, lyd og billede"

Kristoffer Dahy Ernst