Det læste i mest i 2017

Vi glæder os meget til for alvor, at komme i gang med 2018. Men du skal selvfølgelig ikke snydes for årets mest læste indhold på Dontt.dk

Allerførst,
Det har været et fantastisk år for Dontt.dk. Vi er igen i år steget i trafik, og har rundet 350.000 brugere for i år. ( Folk der har besøgt vores site mere end 10 gange )

Vores indhold er også blevet bedre. En brugers besøg er gennemsnitlig (“time on site”) steget 1 minut, og ligger nu mellem 4 og 5 minutter. Det er virkelig lang tid. Tusind tak for det. Men vi vil være endnu bedre i 2018. Vi vil gøre os umage. Meget mere umage. Der bliver generelt lavet for meget “hurtigt” i det danske mediebillede.

Vores mission er i endnu højere grad, at inspirerer dem, der skal bygge fremtiden. Det forpligter. Vi kommer blandt andet med et helt nyt web i 2018.

Det glæder vi os til, at fortælle dig mere om!

Her kommer 2017s mest læste artikler på dontt.dk:

1. Thomas Skov om alkohol.
Dette er faktisk en historie fra 2015 ( ?! ), men blev IGEN i år delt af virksomheder, organisationer og privatpersoner. Det er fortællingen om en (syg?) alkoholkultur, der hersker i Danmark.
Det betyder, at der nu er over 1.000.000 danskere, der har læst det her indlæg. Det er helt vanvittigt, og kommer nok aldrig til at ske igen.
Du kan læse den her.

“Snappet fra en privat Facebook samtale mellem Thomas Skov og Jon Nedza. Thomas der i maj måned skriver, at der igen er run læsertallet.

2. Den nye medievirkelighed.
Igennem de sidste 10 år har medierne udviklet sig hurtigere sammenlagt end de sidste 100 år.
Vi tog en snak med 3 mediechefer, som alle står bag nogle af de mest interessante medieinitiativer i det danske medielandskab.

Du kan læse svar og spørgsmål her. 

3. Emil Larsen breaker, at han stopper sin fodboldkarriere. 
Den meget omtalte fodboldspiller Emil Larsen blev i år desværre nødsaget til at stoppe sin fodboldkarriere alt for tidligt. Han valgte at fortælle nyheden til Dontt.dk, og vi breakede det dermed for hele fodboldverdenen. Nyheden blev citeret af 35 medier/artikler. Emil fortalte, at han valgte Dontt.dk, da han havde brug for folk, han kunne stole på, og som samtidigt kunne håndtere presseopgaven. Det er vi selvfølgelig (stadig) glade for og stolte over.
Du kan læse det her. 

4. En københavnersnak med Andreas Cornelius.
Vores “københavnersnakke” var også populære i 2017. Den mest læste var med daværende FCK-angriber Andreas Cornelius. Dem glæder vi os til at genoptage i det nye år i et nyt format. Teaser 😉 
Du kan læse snakken med Corner her.  (Advarsel: Du kommer til at savne ham helt vildt igen :/)

5. Jan Mølhave fortæller om deleøkonomi og Yepti.
Vi har i år stiftet bekendskab med den (nye) deleøkonomiske platform Yepti. Der har været fart på, og de har allerede rundet 25.000 brugere. I denne historie møder vi hovedejeren Jan Mølhave, der fortæller om ideen.

Du kan læse fortællingen her.

Desuden lå historierne med Alexander Binds karriereskift, ARKK Copenhagens flotte vækstår og senest artiklen om det nye tøjkoncept Colorful Standard højt på listen. Alle historierne fra “Min Vej”-serien var også en medvirkende faktor til den flotte læserfremgang i år. I “Min Vej”-serien fortæller en række kreative profiler om “Hvordan de fik deres job”.
Læs eller genlæs dem alle her.  “Min Vej” blev alene læst af over 100.000 læsere. <3