Lad børn hjælpe børn

Om det handler om folk der ikke har råd til julen, folk på flugt eller mad til hungersnød, så hjælper Dansk Røde Kors. I 2017 og 2018 har den unge tøjvirksomhed Les Deux valgt at alt CSR skal gå til Røde Kors og deres projekter ude i verden. I samarbejde med ti andre personligheder i Klub 10, som Les Deux er en del af igennem ejer Andreas von der Heide. Klub 10 har et mål om at samle 2.000.000 kr. ind i løbet af et år.

I den forbindelse har det danske børntøjsmærke Mini A Ture og Les Deux familien i samarbejde, designet en sweatshirt til børn, hvor alt overskud går direkte til projektet for Røde Kors.

Tanken bag samarbejdet, er at lade vores børn være stolte over at hjælpe andre. Det handler ikke om at vise et logo fra et bestemt tøjmærke, men om at vise at man støtter andre børn. Lade vores børn være stolte over at hjælpe andre der har det svært. Trøjen er trykt i 500 eksemplarer som et limiteret oplag.

Sweatshirten er perfekt til julegaven til dine børn som kan skrive deres eget navn på det lille label på siden af trøjen, som underskrift på at de støtter Røde Kors og kids for kids konceptet.

Du kan købe trøjen her!

lesdeux_nyhedsbrevdontt