GLÆDE

Ja, jeg fik sgu ram på den Ironman.

Det er efterhånden nogle uger siden jeg spurtede – sådan føltes det i hvert fald mentalt – over målstregen til Ironman Copenhagen. Forinden havde jeg været igennem en uge med sygdom og tvivl; havde jeg kræfterne, kunne jeg overhovedet gennemføre? Men da målstregen endelig kom stadig nærmere, følte jeg kun én ting: Glæde. Ikke over at 10 timer og 49 minutters strabadser var slut, men over en helt igennem fantastisk oplevelse.

Det var netop glæde der i det hele taget lokkede mig ud på den 226 km lange rejse en ironman er – geografisk og mentalt. Nu oplevede jeg selv den følelse jeg året forinden havde set hos mine venner da de kom i mål. Det var dengang, i dét øjeblik, jeg traf beslutningen om selv at forsøge at gennemføre, og nu stod jeg dér selv. Ringen var sluttet.

Når man er fanget midt i det hele, og et års træning kulminerer, er man selvfølgelig høj på oplevelsen, og hele verden er vidunderlig, selv om kroppen er øm og tappet for energi. Men derfor skal man ikke underkende glæde som motivationsfaktor – også uden for sport.

banner_historie
Det er ganske banalt. Er du glad for det du laver, stiger motivationen og lysten til at tage dét ekstra skridt der skaber resultater, bygger venskaber og styrker kærligheden.

Så gå nu ud i livet og vær glad. Derhjemme hos din familie. Når du er sammen med dine venner. Og når du møder nogen du ikke kender.

Og mig, jeg vil bare kaste et blik på min medalje og glæde mig lidt endnu og at jeg kom igennem, og at der i 2015 venter endnu 226 km der skal besejres.

/Thomas Lue Lytzen
Læs mere om Thomas HER

Thomas Lue Lytzen dontt ambassadør

“Stay in touch with us”
Like & Follow:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
Orginal inspirations platform for folk der vil fremad!