Bogen får 5/5 og en plads i Dontt.dks værktøjskasse.

Fuck it, Ship it  stod der på på væggen hos start-up virksomheden Opbeat som Jacob Bøtter er medstifter af. Nu er det titlen på bogen, som er skrevet af Stine Mølgaard og Jacob Bøtter. Hvis du ikke kender de to, så er der en lille præsentation af dem nederst i denne artikel.

Fuck it, Ship it er en inspirations- og opslagsbog med en masse gode digitale råd.

Bogen er meget overskuelig, og inddelt i ting, du selv kan implementere i din hverdag, projekter du kan lave i den organisation, du arbejder i eller inspiration fra nogen af de bedste ( F.eks. Spotify, Amazon eller WhatsApp ).

Vidste du f.eks, at

– ved at bruge 30 min. kan du lære at bruge sli.do. Det er et system, hvor du kan indrage dem, du holder møde med, og dermed være endnu mere effektiv. Det koster 0 kr.

– for 100 kr. kan du få din egen “botsekretær” på x.ai

– på pipedrive.com kan du få nye salgsredskaber, indrage dine kollegaer og gøre salget mere overskueligt.

Som iværksætter / creator er den et must-have, men vi kan hurtigt nævne mange gode grunde til, at du også skal læse den, selvom du sidder i en gammeldags virksomhed, og ikke føler dig så tech.F.eks. er der forslag til 21 “projekter”, som du let selv kan kickstarte internt.

Den er kort sagt for alle, der gerne vil gøre hverdagen lettere, men stadig sætte den digitale dagsorden i ens professionelle hverdag. Vi når op på gode 69 gode digitale muligheder, som du uden videre selv kan gå i gang med.

De er så gode, at direktøren for J/P Politiken Stig Kirk Ørskov kalder det et “bombardement af gode ideer” og bestyrelsesformanden for Lakrids og Joe & The Juice konsekvent går rundt med bogen i sin taske med gule post-its.

Bogen får 5/5 og en plads i Dontt.dks værktøjskasse.

Du kan købe bogen her. 

Om forfatterne:
Jacob Bøtter:
Er en dansk iværksætter med adskillige virksomheder og bøger på samvittigheden. Han er bl.a. forfatter til bestsellerne NQ (2010) og UNBOSS (2012). Han har rådgivet hundredvis af virksomheder og ledere om digitale forandringer. Jacob er desuden en efterspurgt foredragsholder.

Stine Mølgaard:
Er en af Danmarks bedste digitale rådgivere, en succesrig iværksætter og international foredragsholder. Stine har arbejdet med teknologiens muligheder i mere end ti år og har fulgt den digitale udvikling tæt – både som ekstern rådgiver for større corporate virksomheder og tidligere som CMO for tech-virksomheden Spektral. I dag sidder hun som COO hos Radiobotics.