Forbrugeren er kongen i vores univers

Siden jeg var en meget ung herre, har jeg været påvirket af en selvstændig og ambitiøs far, Erik Bagger. Her har mantraet altid indeholdt ” forbrugeren er kongen i vores univers”

Der er naturligvis en dybere mening med mantraet, som er et bærebrydende element indenfor vores forretning samt familiens identitet.
Hvis slutforbrugeren ikke er tilfreds, kan vores bæredygtighed indenfor design ikke opretholdes, så vi værner meget om kundens tilfredshed.

Når man taler om ordsprog og mantraer, som tit nævnes i forskellige sammenhænge,  er det vigtigt at holde fast i sin egen identitet, som er en væsentlig vinkel på succes indenfor hvilken som helst branche.

Jeg har altid vidst, at jeg skulle være i samme branche som min kære far, og siden barnsben siddet på skødet  af ham, imens han tegnede produkter, hvor jeg forsøgte at tegne efter hans linjer.

Allerede i starten af mine teenageår, blev jeg sat på lageret for at samle forskellige produktenheder. I en årrække var jeg igennem de fleste led i virksomhedsorganisationen, da noget af det vigtigste  i en virksomhed er at forstå alle led i en organisation og hvordan det fungerer optimalt. ” Hvis de små ventiler siver, gør de store helt sikkert også”

Snart 12 år senere og stadig som en ung person, har jeg nu større ansvar og sidder i dag i direktionen på nogle af familiens virksomheder. Jeg har altid været meget taknemmelig for den rolle. Jeg har haft mulighed for at kunne skabe, men samtidig skal man også acceptere de mange vilkår, som kan være svært at få en accept fra omverdenen, da accept i mange tilfælde er en hård kamp, men som med tiden kan komme, når man beviser sit værd!

Allerede i en alder af 26 år, har jeg været med i utallige virksomhedssalg og været igennem nogle disponible handlinger, som har medført erfaringer på både godt og ondt. For en ting som man altid skal huske med iværksætteri, alle begår fejl. Det er vigtigt at man altid har i baghovedet at alle begår fejl, men at man også skal være obs på at lære af dem.

Jeg har ofte haft præsentationsangst, men besluttede allerede i en tidlig alder, at jeg gerne ville være en del af erhvervslivet og være banebrydende indenfor designverdenen både skandinavisk men også globalt.  Det er vigtigt at holde fast i målsætninger for livet og jeg holder altid mine.

Vi er alle gode til noget, og der er altid et marked for personer, der lægger deres liv og sjæl i deres ide/karriere, samt kan få anerkendelsen for deres virke.
Hold altid fast i dine aspekter og din identitet.

Frederik Bagger
CEO/ Erik Bagger Holding A/S
www.erikbaggerdesign.dk


“Stay in touch with us”
Like & Follow:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
Orginal inspirations platform!