Få Mofibo gratis i hele din sommerferie

Nyt samarbejde mellem Dontt.dk & Mofibo. Få Mofibo gratis hele sommeren!

Vi har siden vores start i 2012, været involveret i flere samarbejdsprojekter med venner, netværk og ligesindede creators. Dette nye samarbejde er ingen undtagelse, men lidt anderledes:
Der er rigtig mange, som bruger noget af sommeren på, at koble af med godt læsestof.
Dontt.dk vil en gang om ugen, i hele sommeren udsende et nyhedsbrev med inspiration, underholdning og forslag til bøger du skal læse.

Det er netop her, at samarbejdet kommer i spil. Vi giver dig og alle andre Dontt.dk læsere mulighed for, at have fri adgang til tusindvis af bøger, som kommer fra flere hundrede forlag fra hele verden. Kort sagt; Vi giver dig FRI ADGANG til alle Mofibos bøger og lydbøger. ( 2 mdr. helt uden binding )

Alt hvad du skal gøre er, at tilmelde dig her

Om Mofibo: 
Det var en forkærlighed for bøger der igangsatte idéerne hos Mofibos CEO, Morten Strunge, som også er kendt for blandt andet at starte teleselskaberne Onfone og Plenti op. De var før alle andre, nytænkende og vandt hurtigt deres markedsandele.

På stranden, i toget, på sofaen, i sommerhuset, på cyklen
Hvor kan man ikke bruge Mofibo? Svaret er, at du kan tage Mofibo med dig over alt. Hvad enten du skal på ferie i udlandet eller blot står uden internetforbindelse, giver vi dig muligheden for at hente bøgerne til offline brug, så du aldrig går glip af nogle gode bogoplevelser.

En app – 1000 vis af bøger
Læg favoritbøgerne i bogreolen, fyld læselisten op med nye bøger, læs andre brugeres anmeldelser samt de mere professionelle anmeldelser, der kommer ind fra flere forskellige medier. Mofibo anbefaler bøger til dig, som matcher dine interesser, lige så snart du har færdiggjort din første bog. Upload et profilbillede, følg med i, hvor mange timer du har brugt på bøgerne og hvor mange sider du har læst tilsammen – alt dette kan du finde under din profil i appen.

Få tilsendt Mofibo anbefalinger & få løbende del i andre fordele:
(FESTEN ER KUN LIGE BEGYNDT)

mofibo artikel