En gigantisk fest midt i København

Den 36. udgave af Copenhagen Marathon, havde i år hele 9.206 løbere med, der kæmpede sig i mål med start og slut på Islands Brygge. Men det var hele København, der var forvandlet til en gigantisk fest, med flere hundrede tusinde tilskuere, i et helt fantastisk vejr. København viste sig fra sin bedste side.

Sidste år havde Børn- & Ungdomsborgmester i København Pia Allerslev taget imod udfordringen, om at løbe et marathon fra Founder af Les Deux, Andreas von der Heide under hans ørken tur Desert Run. Den blev i den grad grebet af den seje borgmester, og Pia løb et super flot debut marathon i tiden 04:54:34.
Fantastisk flot Pia, og godt bakket op på hele turen af Andreas von der Heide, der endnu engang viste sit store overskud!

I sine forbedrelser har Pia blandt andet, trænet og fulgt med i TRACKS Running, som er den løbeklub dontt.dk har lavet sammen med Les Deux og ChriChri. Det var helt fantastisk, at se så mange TRACKS løbere langs ruten. Har du lyst til at læse mere om TRACKS, eller måske deltage på næste TRACKS træning, så “kig” dig forbi her. Alle kan være med.

Nyd billederne her! Eksklusivt for dontt.dk!
Godt gået Pia!

image3 image2 image1 (2)

image6 image5