Velkommen til Dontt.dk 2.00

”Man skal aldrig være bange for, at genopfinde sig selv”

Med de ord, så er det en sand fornøjelse, at byde velkommen til Dontt.dk 2.0. Vi har haft et ønske om at gøre sitet mere overskueligt, både for vores læsere, for vores ambassadører og for vores samarbejdspartnere. Vi synes det er lykkedes, vi er super glade for den nye platform, og vi glæder os til fortsat at levere inspirerende indhold.

Vores mission vil altid være, at finde de mest inspirerende personer, folk der ikke ser begrænsninger, og ejer en ”bare gør det” mentalitet.

Vi vil forblive niche, på trods af enorm trafik, men er ikke bange for andre formater, andre kanaler og spændende samarbejder som f.eks. vores løbeklub TRACKS, som vi har lavet sammen med Les Deux og Christiane Schaumburg-Müller`s ChriChri. I næste uge vil vi præsentere et af landets økonomisk største og mest innovative partnerskaber, der nogensinde er set i Danmark indenfor løbeklubber.

Hvis du har kommentarer eller gode ideer i forhold til vores nye site, forslag til folk der kunne bidrage med indlæg eller en god idè til et partnerskab, så er du altid velkommen til at smide os en mail! info@dontt.dk
dontt-healtjunkie-logo_ver01Dontt x Healthjunkie
Samtidig med dontt.dk er blevet relanceret, så er det også startskuddet til et nyt samarbejde. Det er med stor fornøjelse at vi byder velkommen til Sofie Bentzen, som under navnet ”Healthjunkie” har en af Danmarks mest populære blogs indenfor løb, sundhud og ernæring. Sofie vil køre sin blog som hun plejer, men i vores nye stilsikre og læsevenlige design, som vi har lavet i tæt samarbejde med Sofie. Samarbejdet har en masse på vej, både til glæde for jer læsere og de mange annoncører/samarbejdspartnere omkring Dontt og Healthjunkie.
Vi glæder os meget til, at fortælle om samarbejdet i nærmeste tid. (Pssst, vi inviterer snart til en reception/fest).
Du kan besøge Sofie`s nye site her.

/DONTT.DK
Vær konsekvent og tro på dig selv. Så er det sværere at blive kørt ud på et sidespor af andre!

FOTO: MORTEN BONDE