Anmeldelse af bogen: JUST F★ING DO IT!

Læs dontt.dks anmeldelse af Casper Bloms bog “JUST F★ING DO IT”  her:

”Just Fucking do it” er bogens titel, kun kamufleret af en politisk korrekt stjerne. Men her stopper det korrekte også, for bogens forfatter er kun 21 år. Vi tænkte det selv, skal man virkelig skrive en bog, når man kun lige har krydset de 20 år? Svaret venter vi med!

En kort præsentation af bogens forfatter: Casper Blom, som sagt 21 år, født i Høje Taastrup, primært kendt for at sælge brugte golfbolde online, en idè han fik som 12-årig, og som 18-årig omsatte han for den første million. Det blev starten på en lang række virksomheder, alle samlet i Viborg, som i dag omsætter for 20 millioner om året.

Bogen er bygget op som en stor opskrift, en opskrift på succes. Men det er ikke den sædvanlige ”se mig” historie. Det er en opskrift, skrevet i øjenhøjde, fyldt med en masse gode råd, erfaringer og en vanvittig høj overligger. Bogen giver inspiration til, hvordan man kan nå sine mål, uanset hvilken skala man sigter efter. Det er en bog, hvor dårlige undskyldninger ikke godtages, men hvor der i stedet opfordres til hårdt arbejde, handling og at turde gå efter sine drømme.

Bogen har 11 kapitler, som i alt fylder 119 letlæselige sider. Der er en masse citater fra de folk, der har været tæt på Casper igennem hele hans liv, blandt andet billigegolfboldes første kunde Vagn, som i øvrigt er Caspers farfar 🙂
Men man kommer også tæt på iværksætteren Casper gennem gamle klassekammerater, kærester og forretningsforbindelser, og selvom bogen handler meget om iværksætteri, så vil man sagtens kunne relatere det til andre ting, for grundlæggende handler det om at gøre drømme til virkelighed!

Vi kunne tage mange ting ud fra bogen, men her på dontt.dk er vi især glade for ”opsangen”. Vi skal ud og gøre op med tankegangen om, at det kun er en mulighed at komme ud og få et job, men at der så sandelig også er en mulighed for at komme ud og skabe et job!

Og tilbage til starten; skal man virkelig skrive en bog, når man er 21 år? Fra dontt.dks side er svaret et stort ja. Hvis man har så meget at byde ind med, har modet og samtidig vil dele ud af sin inspiration, så andre finder modet frem, så er det fantastisk.

For som han siger – ”Alle snakker om, at rejsen til målet er det sjove. Alligevel fortæller de først historien, når rejsen er slut” Derfor har Casper også lavet en lille lækker detalje i bogen, og skrevet det kun er den første ud af tre bøger. En lille sjov ting, men viser også den høje overligger, som vi i lang tid har søgt og hylder her på dontt.dk

Vi anbefaler bogen til lige nøjagtig vores målgruppe: Folk,  der vil fremad!

5/5 dontt logoer herfra!
Skærmbillede 2014-06-28 kl. 17.36.50

KØB BOGEN HER

Københavns Børne- & ungdomsborgmester og dontt ambassadør Pia Allerslev om bogen:
Jeg er altid imponeret over iværksættere, men når jeg møder en mand som Casper, så bøjer jeg mig i støvet, og glæder mig over der findes folk som ham. Bogen er en kæmpe inspiration, også for de unge, der tror gymnasiet er det eneste saliggørende.
Pia Allerslev dontt ambassadør

KØB BOGEN HER

 

“Stay in touch with us”
Like & Follow:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
Orginal inspirations platform!