Det spirrer i Torvehallerne

Siden Torvehallerne åbnede i 2011, så har den åbne markedsplads etableret sig, som det mest populære madmarked for både københavnere og turister. Hver enig eneste uge flokkes over 115.000 mennesker omkring de mange stade/boder.

I år får de mange gæster også mulighed for, at købe tilbehør til altanen. ( Og terrassen ) Altan.dk & Altan-Liv er nemlig gået sammen om en pop-up shop. Men man kan ikke kun købe lækre ting til sin altan og terrasse/gård. Man har nemlig mulighed for, at komme endnu tættere på Altan.dks CSR projekter. De gode budskaber er samlet under “Det gode liv i byen”, men man kommer langt omkring. Projekterne er både herhjemme, men ofte i udviklingslande udenfor Europa. Altan.dk har projekter i fx.
DR Congo, Tanzania, Zambia, Nepal og senest Nicaragua. I Nicaragua har man bygget en iværksætterskole, noget som vores læsere nok finder ekstremt interessant.
( Læs mere om det her. )

Men tilbage til Torvehallerne. Pop-up shoppen er liggende på “Frederiksborggade” siden, og udover altan-tilbehør, så forhandler Altan-Liv også lækre B&O produkter, altankasser med indhold og de populære Sonnenglas.

DU KAN SE PRODUKTERNE HER.

Torvehallernes chef: Altan-liv passer perfekt til vores DNA. 
Lotte Eiskjær Andersen som er chef for Torvehallerne fortæller:
“Vi tog kontakt til Altan-Liv, pga. den synergi der er mellem vores kunder og dem der typisk har en altan. Vi har mange tusinde københavnere, forbi Torvehallerne hver eneste dag.

Lotte fortsætter:
“Altan-Liv var heldigvis med på ideen, og jeg synes virkelig de har fået lavet en flot og hyggelig stad. De har taget den unikke stemning med fra altanen og kombineret det med gode samarbejder herinde fra, blandt andet vores blomsterhandler. De har sammen gjort det muligt, at købe de flotteste altankasser. Det er virkelig et besøg værd!”

Masser af aktiviteter og overraskelser.
I løbet af de kommende uger, så vil der hver eneste dag være forskellige aktiviteter. Du kan løbende følge med fra Altan-Livs facebookside.
( Psssst: Blandt andet en andedam til børnene )

  

Der er åbent hver dag fra kl. 10.00 i hverdagen og kl. 11.00 om søndagen.