Det hurtige Iphone 7 overblik

Så er den præsenteret! Den nye iPhone. Som forventet kom der både en ny 7 og 7 Plus. De er designet på en ny måde, hvor farven lægges anderledes på telefonen.

Farverne er: Sort, guld, sølv og rosegold. Vi er lidt skuffede over der ikke blev plads til en space grey.

Her er det vigtigste, som du skal vide om den nye telefon:

Nyt kamera:
Det nye kamera er et Dual kamera. Glæd dig bare til endnu federe billeder! Kvaliteten har fået et stort løft + meget hurtigere sensor. Der bruges et 12 MP-kamera – og altså 2 x 12 MP i Plus-modellen – med blændetallet 1,8. Displayet er forbedret.

iPhone 7 Plus får 2 x 12 MP kamera: det ene med vidvinkel – det andet som ‘teleobjektiv. Det betyder at du kan kombinere billederne og lave meget flottere billeder, end blot med et enkelt kamera.

iphone_7fotobillede
Vandtæt:
Jubbiiiiiii.. 7eren er vandtæt… Nu kan du uden frygt snakke i regnvejr, og måske endda tage en selfie i badet 🙂 Den nye iPhone giver mulighed for, at telefonen kan ligge på op til 1 meters vand i 30 minutter.

regntaet_iphone7

Hovedtelefonstikket:
Det var en af tingene, som der er blevet snakket meget om. Mange har allerede brokket sig, men i dag blev det bekræftet. Hovedtelefonstikket er væk! Det er trådløs fra nu af. Der følger dog adapter med til gamle hovedtelefoner, hvis du ikke kan undvære det. Du kan købe et nyt trådløst headset kaldet AirPods med 5 timers taletid.

Fotofolket får det vildt over det her kamera!
nye-apple-hoeretelefoner
Ny processor og ny skærm:
Telefonen får ny processor kaldet A10 Fusion, der er markant hurtigere end forgængeren 6S/6S Plus.

Ang. skærmen. RETINA! Fedt fedt fedt! ( og på tide…. ) Vi er nok en del der sparer penge på smadrede skærme….

Sum up på iPhone 7:
Der er ikke tale om nyt nyt, men mere om en udviklet 6er.. Men hvilken udvikling. Den er sgu lækker!
Der er bedre batteritid. Ny størrelser for hukommelsen er: 32, 128 og 256 GB.

Danmark er med i første bølge: iPhone 7 og 7 Plus kan forudbestilles fra på fredag 9. september – og sælges 16. september.

sumup_iphone7
iphone_udvikling