Historien om luxusbordplade.dk !

På Sydsjælland, nær Susåens udløb ligger den gamle købstad, Næstved. Med knap 44.000 indbyggere er det landets 15. største by (der bor 82.000 i Næstved kommune).

Som alle andre provinsbyer er Næstved også dybt afhængig af innovation i de lokale virksomheder. I Næstved har de H.C. Jensen. Det hele startede som en traditionel tømrer/snedkervirksomhed tilbage i 1945, hvorefter man i 70´erne udvidede med limtræsproduktion. Begge 2 store kapitler for virksomheden, og nu er man klar til det næste.

Manden med ansvaret for den daglige drift, Rune Lerke, har nemlig besluttet sig for både at gøre forretningen digital, men samtidig sikre virksomheden mange år frem.

Rune er en ung fabrikschef, som kom til virksomheden for knap 2 år siden. Han har sat skub i væksten og har ansvaret for næste kapitel. Hans nyeste initiativ er luxusbordplade.dk

Vi tog en snak med Rune, som samtidig er startsskuddet for dontt.dk til at tage en tur rundt i landet og møde en række lokale virksomheder, som gør det anderledes, innovativt og godt.

Hver eneste bordplade vi sender ud af døren er unik, specialproduceret og med meget høje kvalitetskrav.

Rune Lerke, Fabrikschef i HC Jensen & idemand til luxusbordplade.dk

Hvordan fandt du på at lave luksusbordplade.dk?

Det hele startede med gennemgribende omstrukturering af virksomheden. Jeg kaldte det en fremtidssikring. Virksomheden skal både på kort og lang sigt styrkes.

Et af tiltagene er så luksusbordplade.dk. Luksusbordplade.dk er et udtryk for en digitalisering og optimering af en traditionspræget og stolt virksomhed, hvor vi udvider vores marked til også at beskæftige sig med private kunder. At vi har valgt at begive os ind på det private marked med luksusbordplade.dk er rigtig godt nyt for vores private kunder, da de nu har mulighed for at få bordplader i eksklusiv luksuskvalitet til en yderst konkurrencedygtig pris!

Hvorfor kan I gøre det billigere?
De sparer jo alle de fordyrende mellemled, der normalvis vil være, når man køber bordplader gennem en forhandler. På den måde har vi altså en konkurrencefordel, som kan komme vores kunder på luksusbordplade.dk til gode.

Overvejelserne omkring at sælge luksusbordplader til private har dog også indeholdt, at vi samtidig tilbyder opmåling samt montering af bordpladerne, så vores kunder kan føle sig trygge ved at købe hele ”pakken” et sted.

Vi varetager opmåling og denne del på Sjælland og har allieret os med samarbejdspartnere i resten af landet.

Hvad vil du gerne have at dette projekt skal afspejle?
Hver eneste bordplade vi sender ud af døren er unik, specialproduceret og med meget høje kvalitetskrav.

Træet til vores bordplader er nøje udvalgt, inden det skæres op, da vi kun vil have de bedste kvaliteter at arbejde med. Virksomheden er FSC certificeret og det er alt vores træ så vidt muligt også, så man kan købe bordpladerne med god samvittighed. Vi lever af at sælge høj kvalitet og service, og det skal vores produkter gerne afspejle i alle henseender.

Og hvad med dig selv? Hvad er du inspireret af?
Jeg lader mig inspirere af mange forskellige brancher, virksomheder, mennesker og markedstendenser. Jeg er fx ofte på virksomhedsbesøg, hvor jeg lægger mærke til deres processer og måder at gøre tingene på, og hvor nogle ideer kan transformeres til at blive benyttet i egen virksomhed.

Når jeg fascineres af noget andre mennesker har skabt, gjort eller gør, er det også naturligt for mig at tænke, om lignende initiativ eller frakturer af det kan overføres til noget af det, som jeg selv går og roder med.

Jeg får en masse inspiration fra jer ( dontt.dk ), men f.eks. også fra ARKK Copenhagen, selvom vores hverdag nok ikke er helt ens. 🙂

Foto af Rune Lerke fra SN.DK