CPHFW17: Bibi Chemnitz x Faxe Kondi launch

Modeugens næstsidste dag blev afsluttet med manér, da Faxe Kondi og den grønlandske designer, Bibi Chemnitz, lancerede deres sprøde tøjkollektion. Hos Dontt var vi selvfølgelig på pletten…

Det var velovervejet og oplagt, at Bibi Chemnitz & Faxe Kondi lancerede deres collab i sidste uge under Copenhagen Fashion Week, hvor de tiltrak modeinteresserede fra hele verden. Eventet fandt sted i Kødbyen i Warehouse9’s alternative lokaler, hvilket passede perfekt til designet, og samtidig formåede at give tøjkollektionen et ekstra råt look.

Tøjkollektions lækre grå/sortfarvede styles hang på de rå hvide vægge, hvilket gjorde, at designet sprang ekstra meget i øjnene på de utallige fremmødte. Samtidig gik der modeller iklædt i tøjet. Alt sammen gik dette op i en højere enhed, og gjorde kollektionen endnu mere livlig, end man havde turde håbe på.     

Solskin, lækre vibes og kolde Faxe Kondi
Allerede før dørene åbnede, stod de første mennesker spændte og klar til at få lov til at se Bibi Chemnitz x Faxe Kondi’s nye tøjkollektion, og inden længe var lokalet propfyldt. Warehouse9 rummede af en fantastisk stemning, som var præget af solskin, lækre vibes og selvfølgelig også kolde Faxe Kondi.

Snart klar til salg!
De første fik allerede købt noget fra tøjkollektionen til eventet, men hele kollektionen kommer egentlig først snart til salg. Størstedelen af tøjet bliver sendt til Grønland, og det betyder, at man skal være hurtigt ude for at få fingrene i tøjet. Kollektionen bliver sat til salg d. 1 september, og kan købes på www.bibichemnitz.com

 

Se video fra eventet her: