JULESPECIAL: Det er ikke hver dag to bonderøve, sidder på 1. række under modeugen

Julen nærmer sig, og vi  har gentaget sidste års succes – DONTT JULESPECIALS!

Nr 5 i rækken er  Alexander Bind fra Et al Design

1.    Hvordan har 2013 været for dig?
For mig har 2013 været et fantastisk år. Året stod for mit vedkommende I Et al’s tegn. I løbet af 2013 fandt jeg ud af, at der hver morgen skal tages en beslutning om at arbejde hårdt eller ej. Jeg fik sat det ind i mit ”mind-set”, at jeg hver morgen skal være klar på de udfordringer der kommer. 2013 var året hvor jeg fandt ud af, at hårdt arbejde betaler sig. Man får det ud af sit arbejde, som man lægger i det. 2013 var året, hvor jeg fandt ud af at alt kan lade sig gøre.

 2.    Hvilken oplevelse fra 2013 husker du bedst?
Samarbejdet med Asger Juel Larsen og hans team var en stor oplevelse. Det er ikke hver dag to bonderøve sidder på 1. række under modeugen, fordi de har lavet skoene til hans kollektion.

3. Hvilke personer har især inspireret dig i 2013?
Udover mine evige inspirationskilder ( familie + kompagnon) har jeg mødt utroligt mange spændende folk i 2013. Jeg må indrømme, at jeg har følt mig inspireret af Andreas Von Der Heides drive, Besnik Miftaris networking skils og ikke mindst Patrick Paybergs multitalent. De 3 skal nok klare sig godt i livet.

4.    Hvilken oplevelse ville du gerne have været foruden?
Jeg synes faktisk, at 2013 har været et rigtig godt år, hvor alle mine venner og familie har været raske. Skal jeg nævne noget, ville jeg gerne have undgået alle de kort jeg får til fodbold grundet mit temperament. I den forbindelse ville jeg i øvrigt også gerne være foruden mit kælenavn i klubben, ”Hunden”. Jeg fik dette, for at kalde dommeren et lignende ord.

5.    Hvordan ser din december ud?
December måned ser travl ud. Jeg forventer et godt julesalg med Et al( hvis der ellers er flere sko tilbage), en hyggelig tid med min familie, og ellers har jeg nogle eksaminer på jura som kræver min opmærksomhed.

6.    Hvor holder du jul?
Jeg ville ønske jeg kunne sige Seychellerne, men så skulle jeg have solgt nogle flere sko. Sandheden er, at jeg holder jul sammen med min familie i Sønderjylland.

7.    Hvad er det altoverskyggende mål for 2014?
Overordnet set har jeg tre mål:

  1. Et al skal vækste endnu mere, så vi smeder mens jernet er varmt.
  2. At færdiggøre min bachelorgrad i jura.
  3. Løbe mit 4. marathon.

8.    Til sidst afprøver vi dine synske evner Hvad bliver den største nyhed i 2014?
“Danmark får et wildcard til VM og vinder! Bendtner er i målhumør”

God jul til alle fra Alexander!

LIKE DONTT PÅ FACEBOOK HER

Læs alle julespecials her:
Lakridskongen Johan Bülow
Andreas Von der Heide
Pia Allerslev
Le Gammeltoft
Alexander Bind
Signe Vadgaard

 

1488236_10202731558956815_1058567711_n