3 bogfavoritter til sommerferien.

Sommerferien er tit den ferie, hvor mange har mulighed for, at koble lidt ekstra af. Derfor er sommeren også tit ferien, hvor du endelig har tid til at læse den bog du har tænkt over!

Vi har fundet 3 bogfavoritter til sommerferien. Læs dem ( og 1000vis af andre gode bøger ) gratis med Dontt & Mofibo.

boger_dontt

Miraklet i Lego: 
Skrevet af Niels Lunde. 
Om bogen:
Læs den vilde historie om LEGO, der var meget tæt på at gå konkurs, men som heldigvis fik vendt skuden, og endte med at få mere succes end nogensinde før. Kjeld Kirk Kristiansen, ejerens søn, var manden bag den blomstrende succes, og det gik bestemt ikke let til. Kom ind i fortællingen om de svære magtkampe mellem Kjeld Kirk Kristiansen og hans far. Hans nederlag, da han måtte overlade vigtige ansvarsområder til den 35-årige Jørgen Vig Knudstorp. Læs om en leder, der vidste, at han måtte gøre noget nyt for at redde LEGO.

Shoe Dog – Phil Knight – a memoir by the creator of Nike:
Om bogen:
De færreste kommer igennem livet uden at kende til mærket Nike, der har en kæmpestor betydning for både sports og modeverdenen. Til gengæld er det også de færreste der ved noget om manden bag, og det er på tide at lave om på. “Shoe dog” er et selvbiografisk værk om og af Phil Knight, der er grundlæggeren af Nike.

I “Shoe dog” fortæller forfatteren om sin virksomhed. Han fortæller om de kampe han har måttet kæmpe, for at få den til at omsætte for mere end 30 milliarder, og de sejre, der har gjort det muligt. Udover dette får du også et indblik i hans hold af personligheder, som han ikke kunne have gjort det uden.

Dit sunde liv – Christiane Schaumburg Müller og Anne Bech:
Om bogen:
I en lidt anden genre, der finder vi Anne Bechs & Christianes opskrift på en sund hverdag.  Spækket med humor, motivation og opskrifter på sunde måltider fulde af superfoods og næring. 4 kostplaner, der kan få dig klar til festen, gøre maven flad eller udrense din krop. Effektive og nemme FIT-træningsprogrammer med konkrete øvelser, der kan udføres på stuegulvet, og som vil få din krop til at stråle. Christiane siger selv om bogen: ”Min rigtig gode veninde gennem mange år, fitnessekspert Anne Bech, har i den grad hjulpet mig med at grundlægge de sunde rutiner i mit liv og har vist mig vejen til en sundere og stærkere krop. Men det er jo ikke alle, der har en sundhedsekspert på speed-dial! Derfor har vi samlet Annes viden og gode råd, mine egne erfaringer og vores fælles baggrund som dansere og motionselskere, så alle kan få glæde af de fordele, der er ved bedre vaner og en slankere krop.”

Og åhhhh, der er så mange andre gode bøger på Mofibo. Vores favoritter er i business og biografi katagorien. Der er så mange gode, hvor du kan hente inspiration fra de bedste!

Hvis du henter deres app, så får du hurtigt et samlet overblik.
I samarbejde med Mofibo kan vi tilbyde jer det gratis hele jeres sommerferie. God læsning dejlige læsere!
Få det GRATIS her. 

 Mofibo