Nyt partnerskab sikrer endnu større fokus på iværksættere

Nyt strategisk partnerskab med Virksom

Der er mere end blot gode historier på Dontt.dks ”menu”. Vi vil nu gøre en endnu større indsats for oplysende og inspirerende indhold til hjælp for landets creators. Det første tiltag er et nyt samarbejde med VIRKSOM.

Virksom er en søsterorganisation til Lederne, som bygger på den erfaring, de har med at servicere Ledernes mere end 112.000 medlemmer. En erfaring, der kommer dig, som er selvstændig og Virksoms øvrige næsten 6000 medlemmer til gode. Vi ser både VIRKSOM som den optimale sparringspartner for os og rigtig mange selvstændige.

Du får meget mere end en A-kasse og med deres nye produkt tilbyder de noget som ingen andre gør.
F.eks.
1.       Indtægtssikring, der dækker under sygdom
2.       Advokater, der hjælper med erhvervsjuraen
3.       Gratis inkassoservice
4.       Rådgivning til dagligdagens udfordringer

Jon Nedza fra Dontt.dk fortæller: 
VIRKSOM gør tingene anderledes og har med deres nye tilbud på markedet sat sig ind I selvstændiges behov. Begge ting passer perfekt for os, og er en gave for vores mange læsere. For mange iværksættere er ens egen arbejdskraft den vigtigste ressource. Derfor kan det få store konsekvenser for både virksomhed og familie, hvis der kommer sygdom ind i billedet, som forhindrer dig i at arbejde for en periode. 

Som den eneste på markedet går Virksoms indtægtsikring ind og hjælper dig her! Det er et fantastisk eksempel på, at man virkelig tager den selvstændige alvorligt. Vi ser meget frem til dette samarbejde, som både indebærer gode tilbud, oplysende og inspirerende indhold.

Uffe Daub fra Virksom fortæller:
Vi ser Dontt.dk som en naturlig samarbejdspartner. En partner som tænker lidt utraditionelt og ikke er bange for at gå nye veje. Vi tænker meget på samme måde og ønsker begge at gøre en forskel for danske iværksættere og  ildsjæle .

Du kan læse meget mere om fordelene her for alle iværksættere / selvstændige her!
virksom