En revolution på SOVS markedet er sat i gang

Af Alexander Bind

Efter mange år i modebranchen (Co-founder af Et al Design – se bio nederst i artikel) har jeg valgt at skifte boldgade. Jeg var nok blevet træt af det. Jeg ville gerne tilbage til det, jeg er vokset op med. Jeg har været så heldig at være født i en familie, hvor gastronomi var noget, der altid blev snakket om. Min far, som er franskmand, startede sin kokkekarriere på Faldsled kro under den famøse Jean Louis Lieffroy . På Falsled kro mødte han min mor, som igennem alle årene har været ved hans side. Han startede som 20-årig på Faldsled, og blev senere souschef. Senere hen startede han Fakkelgaarden i Sønderjylland, hvor han var chefkok og direktør. En sjov sidebemærkning til mit nye eventyr er, at han her arbejdede sammen med Nicolas Vahé, som styrede konditoriet med hård hånd. Senere valgte min mor og far at starte Restaurant Bind i Sønderjylland, som de nu har kørt i 14 år.

Som I kan høre, er jeg vokset op med en masse gode snakke om mad og ikke mindst gode måltider.

Sidste år mødte jeg tilfældigvis Nicolas Vahé på Nimb, hvor vi drak en øl sammen og snakkede gamle dage og nye eventyr.  Nicolas var i mellemtiden blevet et ikon i madbranchen, men stadig helt nede på jorden.  Det ene tog derefter det andet, og nogle uger efter besluttede vi os for at lave et selskab, som skulle lave moderne og naturlige madkoncepter, som skulle kunne indtages efter 30 sekunder.  Det var fedt at møde en, som havde erfaring i branchen og som vigtigst af alt var en rigtig god fyr, som tilfældigvis også var fandens dygtig til at udvikle produkter og drive selskaber.

alexander bind - alle sovse

1. februar stiftede vi vores selskab. Vores grafiske designer Jacob var med fra starten og senere er vores markedsføringsansvarlig Lamija og Morten i supply chain kommet til. Alle er de vitale for vores succes, uden dem ingen succes. De er alle unge og har ideer og energi, som passer til vores brand By Max. Det skal være moderne, dynamisk og anderledes, hvilket vi synes mangler på fødevaremarkedet.

Vi blev straks enige om, at SOVS eller sauce var noget, som virkelig var en mangelvare på markedet. Jeg vil bestemt ikke snakke dårligt om vores konkurrenter, men både Nicolas og jeg var enige om, at vi savnede en god, naturlig og hurtig tilberedt sauce til vores måltider. Pulver og syntetiske saucer fyldt med tilsætningsstoffer er ikke noget, som ligger i vores hjerter.

Dette var startskuddet til SOVS by Max.

SOVS by Max er et 100% naturligt sovs-koncept uden nogle former for tilsætningsstoffer. Det er saucer, som du ville lave dem derhjemme eller bestille på restauranter. Produkterne kommer i glas a´ 180 gram eller i æsker hvor der er 3 poser a´ 50 gram i.  Æsken er nyt i Danmark, men vi tror rigtig meget på konceptet. Vi ser en stor målgruppe i studerende og ældre, som gerne vil have hurtig og naturlig sovs. Vi ser også, at konceptet passer godt til børnefamilier , hvor forældrene gerne vil have en slags sauce, mens børnene gerne vil have en anden. De kan derfor købe 2 forskellige æsker, smide det antal poser de vil have i en elkoger (efter den har kogt), og 30 sekunder efter er der sovs. Hurtigt, nemt, anderledes og smagsfuldt.

alexander bind - sovs

Vores saucer er også glutenfri, bortset fra eksotisk sovs som til gengæld er vegetarisk, og kan tilberedes på 30 sekunder, enten i mikrobølgeovn, vandbad eller gryde.  Det skal understreges, at det vigtigste for os er smagen i vores produkter, de andre ting er bonusser og en del af vores DNA, men smagen er i første række.

Vores kollektion kommer i 7 forskellige smage. Det er saucer baseret på traditionelle franske opskrifter på fond osv. Vi har de mere traditionelle som bearnaise (helt ny på markedet), pebersovs og rødvinssovs. Dernæst har vi en fandens lyst til at udvikle det sovs-univers herhjemme, som i den grad er kedeligt, uden smag og fyldt med tilsætningsstoffer, hvilket har gjort, at vi har satset på nye spændende sovser som eksempelvis eksotisk sovs, hvidvinssovs, hverdagssovs og jægersovs. En beskrivelse af de forskellige sovser kan man se i bunden.

Vi kommer med flere koncepter til det nye år. Alle sammen kan tilberedes på 30 sekunder og er baseret på naturlige råvarer uden tilsætningsstoffer.

Produkterne kan købes i alle føtex, føtex food og Bilkaer i Danmark. De kan endvidere findes i Mad& Vin magasin og udvalgte Superbrugsen og Menyer rundt omkring i landet. Forhandlere kan findes på www.bymax.dk.

Hvis en mand kunne få succes med Lakrids, kan vi også med SOVS 😉

Let´s make SOVS great again!
Vh Alexander Bind

——————————————————————-

SEE NOW – BUY NOW – Den populære Dontt tee – CAMISETA

100% økologisk, perfekt fit, 10 års holdbarhed & produceret i Portugal

FÅ VORES NYE TEE TIL 199,- ( NORMALT 349,- inkl. FRAGT )
BRUG RABATKODEN: VITUS

KØB HER

dontt_camiseta_shirt