Kommunikation & Marketing Praktikant søges til Yepti.dk

Yepti.dk søger Kommunikation & Marketing praktikant. 

Yepti.dk er Danmarks nye online leje/udlejningsportal, for alting. Alt lige fra kjoler og popcornmaskiner, til biler, huse og havetraktorer kan du leje og udleje på Yepti.

Yepti administreres og udvikles af Oktober KBH, et strategisk branding bureau. Der er for alvor kommet gang i aktiviteterne og i deleøkonomien generelt i Danmark. Der er nu over 25.000 medlemmer, og i 2018 vil vi opretholde og udvide kendskabet af Yepti.dk.

Vi søger en yderst kompetent praktikant, som kan hjælpe os med at indløse det kæmpe potentiale der ligger i Yepti. Vi leder efter fremtidens kommunikatør / marketeer.

Dine opgaver vil bl.a. blive:

– Kundekontakt og kundeservice (online chat)

– Markedsundersøgelser

– Booking af møder med relevante potentielle samarbejdspartnere

– Koordinering af marketingindsatser

– Kommunikation med eksterne marketing-satellitter (samarbejdspartnere)

Det er ikke så vigtigt hvilken baggrund du har, eller hvilken skole du går på. Derimod er det altafgørende at du er selvkørende, kreativt tænkende og har sans for nye trends og tendenser.

Du vil få en praktikplads, hvor du får mulighed for at være med i en potentiel revolutionerende platform, samtidig med, at du får et indblik i hvordan reklamebureauet Oktober KBH arbejder nogen af de største brands i Danmark.

Send din korte ansøgning ( Kort om dig, CV og i hvilken periode du kan være praktikant ) eller spørgsmål til Jon Nedza via. jn@yepti.dk

//Yepti

post_saadan-1024x573