OM OS

Dontt header


Sitet er opkaldt efter det gamle danske ordsprog
“AT GØRE DAGENS DONT”
Dont betyder opgave(r)

KONTAKT
Info@dontt.dk 

DAGENS DONT……
er et gammelt dansk udtryk, som betyder “gøre gøre dagens opgave”

DONTT.DK ER……
et livsstilsunivers om iværksætteri, trends og god smag.

Vi blev skabt og krearet en vinterdag i midten af København i 2012. Det var med en trang til at udfordre den traditionelle medie og blogverden. Vi smed et ekstra “t” på dont(t) og målrettede vores indhold til folk, der sætter pris på udvikling, trends og vil fremad i tilværelsen.

Vores site har især opnået kultstatus blandet landets iværksættere, creators og advertising.

Fakta: 
Over 300.000 unikke brugere om året.
I 2016 var 70 af alle besøgende gengangere. – Størstedelen af “dagens dontt indlæg”  er citeret i landsdækkende medier, blandt andet: Euroman, Eurowomen, Berlingske, Politikken, Metroekspres, Tipsbladet, Ekstra Bladet, Se & Hør og mindst ligeså mange netsites.

Stærkt organ:
Ambassadører / bidragsydere som Christiane Schaumburg-Müller, Johan Bülow, Andreas von der Heide, Thomas Delaney, Pia Allerslev, Thomas Skov Gaardsvig, Signe Vadgaard, Christian Grau og en lang række andre inspirerende profiler.

Collabs / samarbejder / projekter:
Kendt for en række anderledes co-labs med Capstore, Roskilde Festival, Dansk Røde Kors med mange flere. – Bag løbeklubben TRACKS Running sammen med Les Deux og ChriChri.dk – Dækkede Andreas von der Heides 250 km løb igennem ørkenen med over 100.000 følgere undervejs.

dontt_meaning