Det mest lærerige år i mit liv!

2016! Det mest lærerige år i mit liv! Sådan lyder starten på dagens dontt fra Martin Molt Ipsen.
Han er ejer og stifter af Facebook-bureauet, Adverr, og Facebook-nørd på fuldtid. I maj 2015 vandt han over Faxe Kondis danske Facebook-side, målt på interaktioner, med Faxe Kondi Grønland der var 100 gange mindre. 
( Find link nederst i denne artikel til den historie )

2016 bød på en masse spændende mennesker, et køb af en lejlighed, og en næsten opnåelse af målet om en fuldtidsansat.

Det forgangne år har været en stor oplevelse for mig. Jeg flyttede kontor fra barndomsværelse, og ind i Studio25 med en masse kompetente mennesker. Jeg fandt mig en praktikant, som skulle vise sig at være rigtig dygtig, og så blev jeg lejlighedsejer i København, og forlod min lille hjemby på landet.

Sidste gang jeg skrev et ”dontt”, der skrev jeg at målsætningen var at få en fuldtidsansat i Adverr, inden jeg blev 21 år.

Det kunne være en stor fornøjelse at skrive ”Det lykkedes!”, men faktum er at det gjorde det ikke. Jeg har fået ansat en mand efter en mere end vellykket praktikperiode, men indtil han er færdig med skolen, så har han ”kun” arbejdet deltid. Vel at mærke selvom de fleste måneder har været et stykke over en normal fuldtidsansat.

Det lykkedes!!!
-men desværre først 44 dage efter jeg kunne sætte 21 lys i lagkagen. Det er dog også meget vigtigere, hvad processen har lært mig.

Jeg har lært, at den rigtige medarbejder på deltid, vækster mere end den forkerte på fuldtid. Faktisk tror jeg mere end nogensinde på, at hvis man omgiver sig med folk der er glade og motiverede, så opnår jeg i sidste ende et bedre resultat for mine kunder, hvilket gerne skulle skabe mere omsætning. Samtidig er det bare super sjovt at møde op hver dag og knokle som et hold sammen med andre, i stedet for at gøre det alene.

Det motiverer mig, at jeg arbejder sammen med nogle mennesker, der har lyst til at arbejde lidt hårdere for at skabe et godt resultat, og om vi når målsætningen i dag eller om to måneder er ligegyldigt, så længe jeg ved, at vi har givet den alt, hvad vi har. Det vigtigste er, at det er sjovt i mens, og det synes jeg virkelig det er.

Al succesen skal nok komme hvis man arbejder for den. Men det gør mig ingenting, at jeg må vente lidt endnu. Jeg er 21 år og har alt hvad jeg har brug for. De fleste af mine venner er på SU og knokler med studier, samtidig med at de må arbejde om aftenen og i weekenden. Jeg kan stå op hver dag til noget jeg virkelig elsker, og som faktisk gør at jeg har lyst til at arbejde i weekenden. Det er bedre end enhver betaling lige nu. Penge og tid kan jeg bruge engang når jeg har brug for det med kæreste, børn osv. Det bliver ikke lige nu, og det passer mig rigtig fint.

Lev med at andre har mere succes end dig
En af de klogeste sætninger jeg har læst i 2016 var ”Lev med at andre har mere succes end dig. Der er ALTID nogen der gør det bedre og ærgrer det dig, vil du blive evigt utilfreds”.

Det var faktisk mit fantastiske regnskabsprogram Dinero, der kom med den sætning i et Facebook opslag.

Jeg kommer ikke til at leve med at andre har mere succes end mig, for jeg vil altid være den bedste til det jeg laver, men jeg vil leve med at alt ikke kan opgøres i succes og penge. I sidste ende skal jeg bare være glad for det jeg laver, og så kan alt andet være lige meget.

/Martin Molt Ipsen, Adverr

Link til før omtalte Faxe Kondi historie finder du her