Gudhjem

Du finder Gudhjem på det nordøstlige Bornholm, beliggende 15 km sydøst for Allinge og 14 km nordvest for Svaneke. Vores favoritområde på Bornholm.

Gudhjem er Danmarks eneste bjergby, som er bygget i et klippefyldt terræn fra skærgården. Havnen er udgangspunktet og der hvor alle de hyggelige, dejlige og skønne butikker, isbutikker og det legendariske røgeri ligger. Så det er dejligt let at komme derned, og ret hårdt på cykel at komme derfra igen:)

Midt på den hyggelige havn finder du også Bornholms Turistinformation Gudhjem, der gerne giver dig råd og gode tips om Gudhjem og Bornholm. Det er en god start for overblikket…. og et gratis kort.

Sørg for at have mere end flot et par timer, når du besøger stedet. Du skal spise på røgeriet, det eneste sted i verden hvor en buffet rent faktisk er god og besøg derefter den stejle Brøddegade, hvor de hyggelige butikker er. Gudhjem har 720 indbyggere. Det “indbyggertal” bliver mangedoblet over sommeren.

Bonusinfo: Europcar har en god filial i Gudhjem. Du finder den oppe ved Dagli´ Brugsen ( Jernkaasvej 1B )

Psssst: Fra havnen kan du nemt besøge fæstningsøerne Christiansø! Overfarten mellem Gudhjem og Christiansø tager blot én time – så er du klar til spændende oplevelser på Christian den V’s gamle fæstning!

Gudhjem

KOM TIL FORSIDEN AF VORES “BORNHOLM” GUIDE HER