Der er overraskelser på vej…

Modeugen er lige rundt om hjørnet, og det samme er den nye kollektion fra Les Deux. De første produkter er allerede sat til salg.

I den forbindelse mødtes vi med Kreativ direktør Mathias Jensen, en stille formiddag på en cafe i Kbh K, midt i en tralv hverdag.

Mathias, Jeres nye kollektion kan købes online fra på fredag, hvad skal vi holde øje med i den?

Jeg vil råde dig til at holde øje med hele kollektionen – den er spot on. Kollektionen kan kombineres, så den passer til alle lejligheder. Vi tilfører nye sko, bukser og nogle virkelig lækre overgangsjakker, som giver muligheden for et fuld Les Deux look. Skal du en tur til vandet i løbet efteråret og blive blæst igennem, så har du kun en mulighed for det perfekte look – Les Deux.

Jeg er rigtig glad for den retning, vi bevæger os i denne gang. Jeg tror, at der er mange som tidligere har kendt os som værende et jersey-og kasketmærke, og det er altså et billede, vi for alvor laver om på nu. Du skal kunne klæde dig i et fuld Les Deux sæt fra top til tå – mission accomplished.

Vi har fundet de lækreste strikkede metervarer i Asien med både alpaca og cashmere og kommer derfor med vores, til dato, absolut stærkeste strikkollektion. Du får ikke “bare” en strik hos os, men en perfekt pasform og en unik feeling med kvalitet og produkt.

Min klare favorit, hvis jeg SKAL vælge – vores frakke, som er vind og vandtæt, men holder fast i vores klassiske stil.

Hvad er tankerne bag kollektionen?
Vi har nu igennem flere år fokuseret vores kollektioner på udlandske looks, følelser og historier, og jeg syntes simpelthen, at det var på tide, at vi kom tilbage til oprindelsesstedet.

Derfor har denne kollektion hjerte i København, nærmere bestemt efteråret i København.

Farverne er fundet i vores omgivelser. Vi har en sart blå, som er inspireret af den matte himmel over København en sen eftermiddag i september, den sarte creme er fundet i solens stråler på de hvide kontorvægge i “Oktober KBH“, og den koksgrå er taget direkte fra våde brosten på Østerbro, hvor jeg var ude at gå med vores barnevogn. Vi er alle blevet fædre siden sidst, vi er gift eller forlovet og så er vi ganske naturligt blevet ældre. Vores personlige stil har ændret sig meget i løbet af de sidste 6 måneder, så det har vores kollektion også.

Stilrene snit, sikre silhuetter og lidt klassisk Les Deux er i bund og grund det vores kollektion bærer aller mest præg af.

Hvad er der ellers af spændende ting på vej fra Les Deux-lejren?
Vores nye ure er lige kommet hjem. De er de til dato fedeste ure vi har lavet. Flotte detaljer og et skarpt look. Vi har også gjort det 100% denne gang, dvs at man får uret leveret i en smuk æske med lidt værktøj til uret, ekstra rem og et personligt certifikat.

Som tidligere fortalt har vi lavet et samarbejde med Kopenhagen Fur, og det kommer ud nu om 2 måneder. Det har vi lavet et helt univers til, som er lidt mere fashion end hvad vi ellers laver. Men det fungerer sgu! Vi har også lavet et microsite som går live om et par uger. Det er totalt gennemarbejdet.
Derudover har vi haft en fantastisk succes med vores sneakers. Det er gået over al forventning. Så der kommer der naturligvis også lidt overraskelser henover efteråret. Mere kan jeg ikke sige lige nu…

Lesdeux_dontt1
Hvad håber du på at se mere af i 2017?
Nu præsenterer vi jo vores SS17 kollektion på CIFF under modeugen, i starten af august, og den indeholder meget af det jeg håber på at se. 
Vi har satset på cargopants og hele det look de afføder. Det har givet pote og er blevet virkelig fedt. det glæder jeg mig til at se mere af. Det er afslappet med stilrent. I hvertfald i den form vi har arbejdet ud fra.

Vi har fjernet mange logoer og er gået efter et mere clean og simpelt look. Kvaliteterne er i højeste klasse. Masser af cashmere og merino uld. Det er det jeg gerne vil gå med.

Du snakker meget om jeres SS17, hvad sker der med den?

Vores SS17 kollektion er designet på baggrund af tre historier og har derfor også tre forskellige looks. Historierne handler om Søfaren, den opdagelsesrejsende og den hjemvendte. De tre historier mødes så på kryds og på tværs. Dermed ment at man kan blande styles fra “søfaren” med styles fra “den hjemvendte” uden at blinke.

Se de nye ting fra Les Deux her! 

lesdeux_dontt2