Dengang jeg sex-spionerede min eks!

Det var for mig en ganske fjern tanke. At min kæreste skulle dyrke sex med en anden mand, mens vi var i et forhold. Sådan på linje med tisse/bæ sex og gå på glødende kul.

Da jeg var sammen med min første kærlighed, kunne jeg nærmest få det fysisk dårligt over at tænke på, at hun tidligere havde dyrket sex med en anden mand. Der var absolut intet ved tanken, som tændte mig, og derfor fandt jeg det også ret så forstyrrende, at der var mænd, som med glæde sendte deres bedre halvdel ud og dyrke sex med andre mænd, og i nogle tilfælde tog med som tilskuer og deltager.

Det var ikke før, jeg mødte min anden kæreste nogle år efter, at tanken om at se en anden mand dyrke sex med hende, tændte mig. Nogle gange mere end tanken ved, at jeg selv skulle bolle hende.

En sommer, hvor jeg vidste, at jeg ikke ville få hende set så meget, gav jeg hende carte blanche til at dyrke sex med en anden kvinde. Jeg ved godt, det ikke er helt det samme, men det var et skridt på vejen til den fantasi, der udfoldede sig senere.

Mit forhold med min anden kæreste var et seksuelt fyrværkeri, der involverede eksperimenter med legetøj, bondage og offentlig sex.

Og i takt med, at vi rykkede grænserne, så begyndte tanken om hende med en anden mand at tænde mig mere og mere.

Det hændte så, at vi gik fra hinanden. Den seksuelle gnist slukkedes, og selv om vi havde haft otte fine måneder sammen, hvor det ikke udelukkende var det seksuelle, som holdt os sammen, så var det i sidste ende lokomotivet, som trak os med sig.

Vi fortsatte dog med at dyrke sex nu og da. Et par måneder efter, vi var gået fra hinanden, mødtes vi til noget uforpligtende sex. I mellemtiden havde hun været på ferie i Sydamerika, hvor hun havde bollet med seks forskellige mænd på to uger, og det tændte mig helt vildt at høre mig, så jeg tog hende straks på køkkengulvet, da hun havde fortalt mig hvor mange hun havde været sammen med på ferien.

Der gik nogle måneder endnu og et kort forhold med en anden kvinde, før jeg præsenterede ideen for min ekskæreste. Om jeg kunne få lov at se hende blive bollet af en anden mand? Hun sagde straks ja. På det her tidspunkt havde vi ikke været kærester i flere måneder, så jeg var rent teknisk ikke i samme situation som dem, der gerne vil se kvinden de er i et forhold med blive bollet af anden, men princippet var det samme, følte jeg.

Vi aftalte, at jeg ville lade døren til min lejlighed stå åben. Mens jeg sad inde i stuen, lagde hun sig ind i min seng og legede med sig selv. Da jeg ikke længere kunne holde mine lyster tilbage, så sluttede jeg mig til hende. Da vi færdige, gik der cirka 10 minutter, da hun fik en besked om, at fyren var på vej. Vi havde sat et kamera op med en antenne, der skulle sende signalet ind til en monitor i værelset ved siden af, hvor jeg var krøbet under dynen nede på gulvet. For fyren anede ikke, at han var en aktør i vores fantasi. Lovmæssigt er det vist ikke helt på den rene side, men eftersom hende og jeg havde aftalt, at akten ikke skulle optages, så følte jeg ikke de store skrupler.

Mens jeg lå og ventede under dynen, så var jeg mere nervøs over, at gutten skulle se kameraet eller styrte ind på værelset, end jeg var tændt ved tanken om, at den her fantasi, jeg så længe havde haft, nu var på nippet til at blive opfyldt.

Min ekskæreste og den her intetanende fyr havde dyrket sex tidligere, så det gjorde forholdet mellem dem mere naturligt. Til mit held spildte de ikke tiden, da han kom ind. Straks tog de tøjet af og kom i gang med legen.

I starten var det egentlig ret så frækt. Der lå de og bollede for fuld drøn, mens jeg lå inde ved siden af og voyeriserede. Efter den første seance, gik han på toilettet, og hun sendte mig en sms, om jeg mon kunne lide det?

Ja, men kun lidt endnu.

Jeg var som ventet ikke jaloux. Men som tiden gik udviklede det sig bare lidt til en pornofilm i dårlig kvalitet. Der var ingen nærbilleder. Ingen dirtytalk (som jeg kunne høre i hvert fald). Og det begyndte efterhånden at blive ret så varmt under min dyne.

Vi havde aftalt, at jeg skulle sende hende en besked, når jeg følte, at hun skulle sende ham hjem, men på trods af adskillige beskeder, fortsatte de ufortrødent. Det viste sig senere, at hendes telefon var løbet tør for strøm.

Efter halvanden time var de færdige. Hun fulgte ham ud, og da hun havde vasket sig, mødtes vi i soveværelset, hvor hun lige var blevet bollet af ham.

Jeg havde egentlig troet, at jeg ville være så tændt over at se hende med en anden, at det ville udstyre mig med en overordentlig lyst til at bolle hende i timevis bagefter. Men sådan virkede det ikke. Reelt havde det ingen effekt på det tidspunkt.

Hun blev og sov hos mig, og vi dyrkede da også sex igen den aften, men fantasien var meget stærkere i mit hoved, end den viste sig at være i realiteten. Men her, snart et år senere, kan jeg sagtens blive kåd af at tænke på hende den dag med en anden mand i min seng. Ikke altid, men ofte er billederne i mit hoved meget stærkere end dem i virkeligheden.