Vi arbejder på fuld knald

Siden min sidste dontt, som kan læses her, er der gået næsten 9 måneder. Dengang var BLOW lige åbnet, og målsætningerne var store. Jeg ville have en international salon, med den bedste service her i København.
Der er nu gået 1 år, fra da vi åbnede, og jeg er meget glad for den udvikling, der er sket.
Det går hele tiden fremad, og jeg er meget glad for mit personale og mine kunder er glade.Kunderne har taget rigtig godt imod konceptet.
BLOW er jo den første BLOW DRY salon i DK, så selvfølgelig har det taget lidt tid for danskerne, at forstå brugen af konceptet, men jeg synes at interessen er vokset betydeligt gennem det sidste år.
For lige at opridse: Så kommer man ind fra gaden eller bestiller tid online. I salonen får man vasket sit hår i vores lækre produkter og bliver derefter stylet efter eget ønske.
isabel_dontt2
Mine kunder er selvfølgelig piger/damer, men været helt fra fra 16 til 86 år.
Det er meget blandet hvem, hvilket jeg er rigtig glad for (da det var mit oprindelige ønske inden jeg åbnede BLOW, at kunne tilbyde en luksus behandling til en pris, som alle kan være med på).
Vi arbejder videre på fuld knald, og så er planen naturligvis at åbne nogle flere saloner rundt om i landet men det bliver måske først til næste år.
Indtil videre har vi udvidet således at man udover styling af hår, manicure og pedicure også kan få lagt en professionel make-up og få farvet sine bryn & vipper.
Og ja kære dontt læser – Naturligvis skal jeg selv forbi BLOW inden mit kommende bryllup. Det er det ENESTE sted at gå hen før et bryllup! & det gælder både brud, brudepiger og gæster! 🙂
Jeg håber på snart at se jer – http://blowcph.dk/
Kh
IsabelFoto venligst udlånt fra vores venner ved femina.dk

“Stay in touch with us”
Like & Follow:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
Orginal inspirations platform for folk der vil fremad!