Tid til nye lækre møbler og mere plads på din altan?

Har du styr på dine altanmøbler til sommeren?
Sommeren nærmer sig, og ( Altså… de heldige der har en ) for mange betyder det “klargøring”, til masser af timer på altanen hen over foråret og sommeren.

En altan er en gave, for alle lejligheder. Udover at det kan fungere som et ekstra rum, så er det også et dejligt privat fristed for mange. Men med alle de timer man bruger derude, så skal det også indrettes rigtigt.

Altanmøbler

I år er et af de mest interessante samarbejder på den front, den helt nye Upon møbelserie. Denne er et resultat af et samarbejde mellem Coop og Altan.dk.
En helt serie af lækre møbler, der forstår at udnytte den sparsomme plads på altanen. Hæng op, fold ud og nyd livet – det er det simple princip bag Upon altanmøblerne.

Du finder Upon serien her. ( Og en lang række, andre fede ting til din altan )

Også skal du selvfølgelig ikke snydes for de gode tips til altanindretning: 

  1. Køb planter og blomster. Det kan være godt at skyde foråret i gang med planter og blomster, så din altan med det samme ser indbydende ud.
  2. Spændende potter og krukker. Efter indtoget af den store plantetrend er udvalget vokset. Du kan f.eks. få flotte keramikkrukker eller en altankasse i kobber.
  3. Det bløde touch. Med et par lækre puder og et gulvtæppe (evt. i plast) kan du hurtigt og let gøre din altan hyggelig og give den et personligt præg.
  4. Multifunktionelle møbler. Møbler med flere flere funktioner sparer plads, f.eks. en bænk med opbevaring eller et bord, der også fungerer som tørrestativ.
  5. Sidst men ikke mindst, husk at det du sætter på din altan, bør kunne tåle lidt af hvert. Ellers bliver det hurtigt slidt og skal udskiftes.

Signe & Vitus